Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen tanácsoknak, mint ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen tanácsoknak, mint ne válogass, adj lejjebb az igényekből, saját szinteden keresgélj, ennek van értelme és vezet valami eredményhez?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 15:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%

Annyihoz talán elvezet, hogy rájöjj arra, hogy a rondábbak dagadtabbak igenytelenebbek se jobb emberek, ergo marhára felesleges leengedni a lécet. Mert inkább olyannal legyél, aki tetszik es az verjen inkább át, minthogy eocsesztel egy olyanra isòt aki nem is tetszik de talán még aljassabbul is ver át

Sőt. Nekem az a tapasztalatom valahogy hogy a szebb emberek belül is szebbek és sikeresebbek is, egészségtudatosabbak is, fejlodhetsz is velük, tanulhatsz is tőlük.

Nem lefelé kell választani, hanem felfelé

2022. febr. 9. 15:41
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
*minthogy elcsesztél egy olyanra időt
2022. febr. 9. 15:42
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
Nálam nem igazán volt értelme. Én tudtam milyen kapcsolatot szeretnék és abból nem engedtem. De én belső tulajdonságokra fokuszáltam leginkább.
2022. febr. 9. 15:47
 4/25 anonim ***** válasza:
31%
Ha egyáltalán nincs olyan a környezetedben aki tetszene és nem is akarsz vagy nincs lehetőséged máshova menni, akkor lehet értelme, hogy azokat is számításba vedd, akiket előtte nem tetted és közülük nézz egyet. Ha viszont vannak olyanok is körülötted, akik tetszenek, akkor szerintem is egyértelmű, hogy náluk próbálkozz, ne azoknál, akik nem.
2022. febr. 9. 15:56
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Ezek nem tanácsok. Csak ismeretlenül frusztráltan okoskodnak.
2022. febr. 9. 16:02
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Nincs értelme. Ez bla bla.

Megmondom őszintén, hogy ha nem tudok olyannal összejönni aki nekem tetszik aki nekem szimpatikus , akkor inkább maradok egyedül.

2022. febr. 9. 16:05
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
4-es ez hülyeség. Ha az ember ugy választ hogy nem tetszik neki akkor egész életében boldogtalan lesz ő is és a másik is. Ez a duma szintén manipulatív es skatulyazo. Ha a lakhelyen nem talalja majd talal mashol.
2022. febr. 9. 16:05
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
6-ossal értek teljesen egyet. 5-ös, 7-es vagyok.
2022. febr. 9. 16:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Nem arra értettem, hogy jöjjön össze olyannal, aki taszítja, de ha valaki egy kis közösségen belül mozog, akkor nagy valószínűséggel sokkal több közös pontot találna egy szintén benneélő emberrel, mint egy teljesen idegennel.

2022. febr. 9. 16:12
 10/25 anonim ***** válasza:
71%

7-es én vagyok. 5-ös, 7-es és 8-as válasz az enyém.

Te nem a 7-es vagy. 9-es. Nem tudom melyik a te válaszod, de nem a 7-es.

Mert az az enyém.

2022. febr. 9. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!