Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme tindereznem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme tindereznem, ha nemhogy egy jó nő sem tetszikel soha, de még a kevésbé dekoratívak sem írnak vissza match esetén?

Figyelt kérdés

Ennyire azért nem vagyok bányarém.

A legjobb az volt, hogy összesen kb. 40-50 matchig jutottam 2 év alatt, és ezek között egyetlen bombanő volt - írtam neki, és leválasztott. Elég kevesen tették ezt, sokatmondó, hogy pont a jó csaj igen.

2022. jan. 4. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában az előnytelen fotók a ludasok, mindenki eladható.
2022. jan. 4. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:

ha már megvolt a match, akkor az első üzeneteden hasal el az ismerkedés

próbálj személyre szabottat írni neki (olvasd el a profilját, vagy képein keressél valamit amivel tudsz beszélgetést indítani)

2022. jan. 4. 18:07
 3/12 A kérdező kommentje:
2: ezt csinálom, nem vagyok amatőr. a fájdalmas, hogy a legtöbb nő egyszavas válaszokat ad, nem érdeklődik irántam, mintha ott se lennék, csak kötelező lenne röviden válaszolnia, amiről ugye nincs szó. Ha erre azt írnád, ne csak kérdezzem, hanem állítsak is, hát akkor meg azt vettem észre, hogy nem válaszolt az illető, órákig vártam, majd kérdeztem valamit és hirtelen írt, tehát nem akart beszélgetésbe bocsátkozni. Ha minden nő ilyen lenne, nem lettem volna korábban kapcsolatban (nem tinderről), mert az exeimmel jókat beszélgettem, szóval ezért érzem úgy, hogy nem velem van a baj. Bár mikor valaki azt írja, hogy hónapok óta van tinderen, az is gyanús - hogyan képtelen egy nő az 50-100 matchéből választani egy szerencsétlen pasit, számomra érthetetlen, és akkor törölhetné magát.
2022. jan. 4. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha két év alatt nem jött össze semmi akkor nem neked találták ki a tindert.
2022. jan. 4. 19:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Lett volna 1-2 nő, egyik sajnos eléggé kövér volt, de az még nem lett volna baj, hanem akkor pont nem volt pénzem még randira sem, másikkal pedig alig tudtam beszélni, meg huzakodott a szextől, amúgy rám volt kattanva, de hát annyira nem jött be. Rajtuk kívül mindenki csak írogat és semmit nem akartak.
2022. jan. 4. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt a snapes baromságot akkor is hagyd, simán lehet hogy osztálytársaid/munkatársaid valamilyen ismerőseid röhögnek rajtad...
2022. jan. 4. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocs a 6-os válasz egy másik kérdéshez szólt.
2022. jan. 4. 20:24
 8/12 A kérdező kommentje:
LEesett, de amúgy ez is bennem van, hogy olyanok látnak, akiknek nem kéne, pl. alapból szégyellem magam, hogy tinderezek. Meglát valaki és megmutatja másnak, az lenne a legrosszabb. Vagyis már tuti látott is, mert én is láttam pár ismerőst. Még az exemet is. :D Bár az nem zavar, ha ő meglát.
2022. jan. 4. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Mai világban egyáltalán nem gáz a tinderezés, az a gáz aki annak tartja :D

Csinálj előnyös képeket, ha alkalmit keresel akkor a külsőn kívűl nem is nagyon kell mást felmutatni, de annak viszont faszának kell lennie.

Ha komolyabbat akkor fontos, hogy lássák már a profilodból is h vannak céljaid az életben...

2022. jan. 4. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha még randira sincs pénzed, akkor a jó Tinderes képekhez szükséges körítés is hiányzik valószínűleg (jó ruhák, tengerpart, menő hobbi stb.).

Azt is írtad, hogy "huzakodtak a szextől". Normális férfi (szerintem) hanyagolja ezt a témát a 2-3. személyes találkozóig. Ha már az első tali előtt is a szexet nyomatod, akkor elkönyvelnek egy gyökérnek (kiv. ha kifejezetten r.banc az illető).

Nem csoda, hogy nincs nagy sikered...

33F

2022. jan. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!