Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme ezután keresni a lányt?
igen, az ijeszto lenne, ha a munkahelye elott megvarnad, en fraszt kapnek.
ha ugy erzred, er neked annyit ez a lany, akkor en kuldenek neki egy hosszabb emailt vagy levelet, ahol elmagyaraznam, hogy nekem fontos es nem akarom, h egy hulyeseg miatt megszakadjon a kapcsolat stb. ha erre nem reagal, akkor hagyd, ne keresd tobbet.
de azert azt at kerdest is tedd fel magadnak, h vajon mire mentek egyutt hosszutavon valakivel, aki mar egy randi utan egy ‘hulye aprosag’ miatt letilt. azert ez kicsit eros reakcio, nem tudom, a jovoben mire szamitasz tole.
Pfu en is csinaltam egyszer ezt. Ugyanez volt, letiltottam hirtelen haragból a sracot.. aztán írt egy masik platformon, úgy örültem neki.
A munkahelyemhez viszont frászt kaptam volna ha oda jön.
Még egy üzenet máshol és ennyi.
Átlag pasinál kicsivel jobbnak tartom magam, de egy sem jut, nemhogy minden ujjamra.
Értelmes lehet az ilyen.
Szerintem hagyd a francba.Ha össze is jönnél vele,akkor majd minden piszlicsaré xar miatt eltűnik,meg eljátsza a hattyúk halalát?Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!