Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen tanácsoknak, mint ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen tanácsoknak, mint ne válogass, adj lejjebb az igényekből, saját szinteden keresgélj, ennek van értelme és vezet valami eredményhez?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 15:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Te a 4-es vagy 9-es.
2022. febr. 9. 16:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az vagyok, bocsi elírtam.
2022. febr. 9. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy irányítható és megfelelni akaró kis szerencsecsomagot elég sokan b.sztatnak a környezetében ezzel a hülyeséggel, sajnos előfordul, hogy elhiszi, szeretetből mondják. Boldog vége nem szokott lenni. Mármint a fogadó számára. De anyuka, apuka, keresztanyuci stb. ezzel nem szokott törődni. Akkor jön a: másnak sem könnyebb, ne panaszkodj!
2022. febr. 9. 17:05
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

12-es azért jeleztem,mert nem tudtam eldönteni, hogy a nevembe irkáló troll vagy, vagy csak elírtad. Mert volt már ilyenbe részem sajnos. De a szövegkörnyezetből elsőre úgy értelmeztem nyugi, hogy elírtad. Ezért is szóltam, hogy ne kavarjanak össze minket, mert az se nekem se neked nem lett volna jó.

13-as te sem tiszteled azt akiről írsz,mert akkor nem irányítható, megfelelni vágyó szerencsecsomagnak neveznéd azt az embert, aki lehet egy nehéz időszakot él meg, és már elege van az ilyen tanácsokból, és inkább nem válaszol, vagy udvariasan kihátrál.

Tudod az ilyen embereknek is van önérzete és ha előjön akkor udvariasan szépen kiosztanak mindenkit, még a magad fajtát is, aki álsajnálat mögé rejted a lenézésed. És ne gondold, hogy a szülei mondják neki, az olyan emberek mint pl. xx és xy kívülálló, aki nem ismerik. A mikor mész már férjhez, mikor nősülsz már meg kérdéssel kavarod, az nem ugyanaz.

2022. febr. 9. 17:15
 15/25 anonim ***** válasza:
14-es, ha engedélyt adsz hozzá így utólag, magamról írtam. A következményeket is. És igen, annak tartom az akkori önmagamat, pislogó kis békának.
2022. febr. 9. 17:21
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha te 40 éves férfiként 20 éves Insta modellre hajtasz, akkor nyilván nem fog összejönni, és lejjebb kell adni az igényeidből.
2022. febr. 9. 17:40
 17/25 anonim ***** válasza:

15-ös de akkor sem kéne így írnod magadról, mert csúnya dolog.

Az hogy nem volt önbizalmad, nehéz időszakot éltél meg az helyesebb megfogalmazás lett volna. Mivel nem tudom a részleteket így nem írnék semmit, de nagy többségében nem ez a jellemző a szülőkre, az egy dolog hogy a gyk-n vannak példák, de az egész világ egészen más mint a gyk. Itt tömegével mondják ezt, amit a kérdező írt, és az ilyenekkel nem kell foglalkozni, mert csak lehúzzák az ember önbizalmát, direkt csinálják.

De, ha az akkori önmagadról így gondolkodsz, akkor a mostaniról se vagy jó véleménnyel és ez a legnagyobb problémád mert nem tudtad elfogadni önmagad.

Ha már leírtad akkor ha szeretnél róla írni, hogy megoszd miről is van szó, a kérdezőnek is lehet segítesz.

2022. febr. 9. 17:44
 18/25 anonim ***** válasza:
52%

16-os is egy ilyen példa, erről beszéltem. 17-es vagyok.

Egyébként 17-es nem tudom láttad-e a Sztárom a párom című film is ilyen helyzetről szól. A 40-es egyszerű férfi és a sztár. De amúgy a valóságban is volt már akinek sikerült,pl a valóságshow szereplő és a herceg szerelme, ez viszont már a valóság, de nyilván nem insta modellre vágyik az uriember.

Olyan unalmas már és nagyon szomorú is, hogy látatlanba osszátok az észt úgy hogy fogalmatok sincs a másik életéről. Szánalmasak vagytok.

2022. febr. 9. 17:49
 19/25 anonim ***** válasza:
És, hogy mit akartam 18-as válaszommal írni? Azt, hogy a kisbékának hitt ember is okozhat olyanoknak meglepetést, akik osztották a nem kért tanácsaikat, hogy te nem vagy olyan kategória és hogy mit akarsz című bla bla.
2022. febr. 9. 17:51
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Fejtsél még engem tovább, kérlek! Ja, inkább ne, nem megy ez neked. :)

Tehát a lényeg, ha valaki arra "biztat", hogy engedd le a lécet (az élet bármely területén), arra ne hallgass, legyen az bárki! Az irányítást meg sokféle cukormázba lehet csomagolni, szeretnek, aggodalomnak, jó szándéknak, szinte bárminek lehet álcázni. Attól még nem lesz az. És mivel én személy szerint ezzel jól megjártam, de hála mindeneknek már rég túl vagyok rajta, igen, nyugodt szívvel jelentem ki, hogy egy igazi kis szerencsecsomag voltam, aki minden kétely nélkül, behúzott nyakkal hitette el magával azt amit a "nagyok" és az "okosak" akartak elhitetni vele.

2022. febr. 9. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!