Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen tanácsoknak, mint ne válogass, adj lejjebb az igényekből, saját szinteden keresgélj, ennek van értelme és vezet valami eredményhez?
20-as nagyot tévedsz, én nem akarlak megfejteni, te írtál ehhez a kérdéshez, én szimplán írtam előző válaszaimban, hogy az ilyen tanácsok nem tanács, butaság, és inkább marad az ember egyedül,mint hogy olyannal akit nem szeret, de az szomorú, hogy magadról ilyen véleménnyel vagy most ezt veszed fejtegetésnek, hogy véleményt írtam?
Egyébként honnan kellett volna tudnom, hogy magadról írsz, az első válaszodban kellett volna ezt írnod.
Nem értem miért támadsz, nem okoskodtam, csak jeleztem, hogy nem kéne így beszélned saját magadról.
És szimplán jeleztem hogy ha úgy érzed, hogy szeretnél írni róla, akkor lehet segítség a kérdezőnek a te tapasztalataid is. De tudomásul vette mindenki hogy nem szeretnél írni róla.
Arról nem tehetek hogy félreértettél, és arról se, hogy nem írtad az elején, hogy magadról vagy ilyen véleménnyel. Oh bocsánat az akkori énedről de az ugyanaz, csak tapasztaltabb vagy jelenleg.
Nem is és igen is
Arra az egyre fog téged rávezetni, hogy, ha nagyok az igényeid, akkor oda kell figyelned arra, hogy hasonlóan legyél képes adni is a másiknak, mert ő miért "adná le"?
Tipikusan azoknak szól, akik önmagukat sem ismerve azt várják, hogy csak hozzá idomuljanak, de fordítva ezt már sértésnek veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!