Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kontrollálni akar vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kontrollálni akar vagy tényleg érdeklem? Pasi aki állandóan írogat üzeneteket de értelme nincs?! Miért?

Figyelt kérdés

Ismerkedem. Pasi állandóan üzeneteket írogat nekem. Úgy érzem már magam mintha direkt húzná az időmet vagy nem is tudom.

Sokszor a késői órákban is elkezd írni, vagy olykor abbahagyom amit épp csinálok este, majd hirtelen megszűnik, miután elkezdtem vele írni, telefonozni, videózni.

Ugyanez napközben. 50 üzenet mit csinálsz, miért nem válaszolsz?

Abbahagyom a munkát, elkezdek vele írni, válasza 'ja jo'.

Akkor már lerendez egyszavas válaszokkal. Kontrollmániás vagy mi baja?

2022. febr. 16. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, de itt valami nem stimmel. Én a helyedben hagynám, mert ez nem jó jel.
2022. febr. 16. 08:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Unatkozik. Mond meg neki, hogy amint tudsz válaszolsz, de sokszor van más elfoglaltságod.

Én írok a barátnőmnek egy üzit, ha válaszol beszélgetünk , ha nem akkor nem zaklatom tovább. Úgyis ír amint ráér.

2022. febr. 16. 08:21
 3/12 A kérdező kommentje:

Persze hogy nem stimmel ezért is írtam ki a kérdést.

Vagy olyankor képekért könyörög, miután megkapta azokat reakció nulla, se egy bók, se egy dicséret semmi.

2022. febr. 16. 08:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Vagy olyankor képekért könyörög, miután megkapta azokat reakció nulla, se egy bók, se egy dicséret semmi.

----> Itt is azt érzem mintha csak az lenne a lényeg hogy foglalkoztasson. Addig is rá számom az időm nem másra.

2022. febr. 16. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

dobd ki. Ő nem szeret, őt nem érdekled, csak használ, kihasznál önző vágyainak.

Keress egy férfit!

2022. febr. 16. 08:28
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Na de igazan nem is erdekled mert akkor rendesen bekapcsolodna a beszelgetesbe, ha mar rad irt. Ingabb figyelmet akar kicsikarni eleg bena modon. Gondolom van valami defektje, én leépíteném a helyedben, nem kell kedveskedni, kicsit hatarozottabban is az ertesere lehet adni hogy erre te nem vagy vevő, mert az mar zaklatas, nem erdeklodes amit csinal.
2022. febr. 16. 08:28
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
63%

Szerintem csak rejszol a képeidre+figyelemhiànyos+kontrollmàniàs.

Semmi komolyat ne vàrj tőle. Koptasd le, mert még zaklatóba is àtmehet, egészkönnyen.

2022. febr. 16. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Hat nem egy intelligens ember benyomását kelti az biztos. Az lehet amit a 7-es is írt, nem akar ő semmi komolyat, kielégíti magát aztán el is felejti hogy mi van. Ne alaztasd magad tovább...
2022. febr. 16. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
10%

Csak a kaparás miatt erzi azt, amikot nem vagy meg, hogy akarna.

Nekem is jobban hianyzik a baratom es leszek tiszta ideg ha pl nem érhető el telon vagy foglalt nekem nem veszi fel. Olyankor megy fel bennem a pumpa hogy mikor beszélunk már.

De amikor meg allandoan elérhető akkor ugy nem is érdekel.

2022. febr. 16. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Aki napi 50 üzenetet ír, az csak simán nem normális. Mégis hogyan van rá ideje? Nem dolgozik? Nincs dolga?
2022. febr. 16. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!