Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Mennyire vonzó nektek, ha egy rendkívül jószívű férfi nagyon tájékozott,a világ dolgait illetően? Állandóan az ismeretterjesztő csatornákat nézi,még olvasni is szokott, ritkán. F/44
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 17:59
2/11 anonim válasza:
Az jó, ha valaki tájékozott, de csak ezért nem jönnék össze senkivel. Mondhatjuk úgy is, hogy párkapcsolat szempontjából lényegtelen, mivel ennél sokkal fontosabb tényezők is vannak, amik valóban számítanak. Pl. milyen a személyisége, mennyire passzolunk, tetszik-e, mennyire összeegyeztethető a jövőképünk és a fontosabb dologkban a véleményünk stb.
3/11 anonim válasza:
Hát nemtom, nekem kicsit fura, ha a mai világban valaki állandóan tévét néz (kivéve ha nyugdíjas korú).
Nyilván persze akkor már inkább nézzen "ismeretterjesztőket", mint valóságshowkat (vagy nem tudom, milyen szennyek divatosak mostanában). Én is elég tájékozott vagyok a világ dolgaiban szerintem, de soha nem nézek tévét, nincs is rá előfizetésem. Neten olvasok különféle nyelveken, meg podcastokat nézek, biztonságpolitika és egyéb témákban.
4/11 anonim válasza:
Amog nem néz le mintha en nem lennék az mert nem tudom hány bajusza van egy oroszlannak, vagy milyen baleset volt tegnap a hírekben, addog nem érdekel max annyora, hogy de jo hogy nem a drog köti le hanem ez.
6/11 anonim válasza:
Azért az imseretterjeszőt mostanában kb bármit jelenthet, a kedvenceim amit a nácikról összehordanak, "Hitlernek titokban fél heréje volt", és hasonló fantasztikus műsorok. Szóval a tévézés mint fő hobbi nem túl nyerő.
7/11 anonim válasza:
Semennyire, ha olyan csatornákat néz, ahol "ismeretterjesztés" címén a középkori Vatikánról értekeznek, ami 1929-ben jött létre hivatalosan...
8/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a tájékozódással, amíg valaki a négy fal között csinálja.
Ja, hogy te a négy fal között csinálod...
9/11 anonim válasza:
Nem hat meg.Úgyse tudnék hozzászólni hogy a hangyák hogy raktároznak télire.
10/11 anonim válasza:
Az jó, ha tájékozott, de ha saját magát "rendkívül jószívűnek" írja le, az irritál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!