Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kontrollálni akar vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kontrollálni akar vagy tényleg érdeklem? Pasi aki állandóan írogat üzeneteket de értelme nincs?! Miért?

Figyelt kérdés

Ismerkedem. Pasi állandóan üzeneteket írogat nekem. Úgy érzem már magam mintha direkt húzná az időmet vagy nem is tudom.

Sokszor a késői órákban is elkezd írni, vagy olykor abbahagyom amit épp csinálok este, majd hirtelen megszűnik, miután elkezdtem vele írni, telefonozni, videózni.

Ugyanez napközben. 50 üzenet mit csinálsz, miért nem válaszolsz?

Abbahagyom a munkát, elkezdek vele írni, válasza 'ja jo'.

Akkor már lerendez egyszavas válaszokkal. Kontrollmániás vagy mi baja?

2022. febr. 16. 08:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Rendes bolondnak tűnik.

Másik lehetőség, hogy amikor éppen unatkozik, ráír az egész telefonkönyvére egyszerre, aztán onnan csipeget, hogy éppen kivel mókázik aktuálisan, a többi válaszolót pedig nem tudja lekövetni. (Te rendszerint a "többi válaszoló" közé keveredsz, úgy tűnik.)

2022. febr. 16. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként írom neked, úgyhogy hidd el: ha egy férfit tényleg mint potenciális társat érdekled, akkor legfeljebb két héten belül találkozni akar veled. Ez a férfi nem kért tőled randit, ellenben rengeteg ideje van üzenet-küldözgetésre. Szinte 100%, hogy csak szórakozik, csak szédít, és ebből soha nem lesz kapcsolat. Felejtsd el, mert csak az idődet és az energiádat vesztegeted.
2022. febr. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!