Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder ma állandóan feldob 1 srácot, emögött van valami?
Annyi röviden a történet, hogy megláttam a srácot még szeptemberben tinderen. Azóta ha úgy van, akkor beszélünk snapchat-en. Arra már nem emlékszem, hogy volt-e match vagy sem, nem sűrűn néztem fel tinderre akkor.
Ma mikor megnyitottam, szembejött velem a srác, pedig a keresési kör duplája köztünk a távolság. Nem húztam sehova, mindig csak bezártam az appot. Azóta párszor használtam még ma és ha nem rögtön őt mutatja, akkor a 2-3. ember ő. Ennek mi lehet az oka? Vagy van egyáltalán?

Az algoritmusok a srác felé sodornak.
A telefonok már előbb tudják mire van szükséged, mint te magad.
Tetszik egy cipő azt is mindenhol feldobja reklámnak állandóan. Miután megvetted még azután is két hétig.
Na ez pont ilyen.
Mondjuk olyan srác is van, akit napi szinten feldob, szintén többször is, de ő balra megy (unszimpatikus szöveg és kép)
Biztos van benne valami amiket leírtatok. De azért utolsó, esküvős hirdetéseket kapok mindig és még az insta is ilyen tartalmakkal áraszt el

Nem folyamatosan használom, szeptember óta sokszor félre volt rakva és felfüggesztettem többször a profilom, mert az egyetemen nagy volt a hajtás… És ne aggódj, én nem a bunkó fajtából vagyok, mindig válaszolok és kezdeményezni is szoktam.
Köszönöm a hozzászólásod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!