Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder ma állandóan feldob 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder ma állandóan feldob 1 srácot, emögött van valami?

Figyelt kérdés

Annyi röviden a történet, hogy megláttam a srácot még szeptemberben tinderen. Azóta ha úgy van, akkor beszélünk snapchat-en. Arra már nem emlékszem, hogy volt-e match vagy sem, nem sűrűn néztem fel tinderre akkor.

Ma mikor megnyitottam, szembejött velem a srác, pedig a keresési kör duplája köztünk a távolság. Nem húztam sehova, mindig csak bezártam az appot. Azóta párszor használtam még ma és ha nem rögtön őt mutatja, akkor a 2-3. ember ő. Ennek mi lehet az oka? Vagy van egyáltalán?

2022. jan. 3. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy JEL
2022. jan. 3. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Nektek karmikusan kúrnotok kell, de az is lehet, hogy egyenesen ő az Igazi! Illetve az is elképzelhető, hogy az algoritmus újra és újra feldobja azt, akire nem nyomtál semmit, de ez azért nem hangzik olyan romin, szóval sztem az első!
2022. jan. 3. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az algoritmusok a srác felé sodornak.

A telefonok már előbb tudják mire van szükséged, mint te magad.

Tetszik egy cipő azt is mindenhol feldobja reklámnak állandóan. Miután megvetted még azután is két hétig.

Na ez pont ilyen.

2022. jan. 3. 22:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk olyan srác is van, akit napi szinten feldob, szintén többször is, de ő balra megy (unszimpatikus szöveg és kép)

Biztos van benne valami amiket leírtatok. De azért utolsó, esküvős hirdetéseket kapok mindig és még az insta is ilyen tartalmakkal áraszt el

2022. jan. 3. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Azért tényleg érdekelne, hogy mit keresel szeptember óta a tinderen. Tuti van 20+ match-ed, közülük egyet se sikerült választani? Borzalom, hogyan használják az emberek a tindert, mert az még egy dolog, hogy fent vannak, de a match-en belül sem válaszolnak, ha rájuk ír a férfi! Legalább akkor leválasztana.
2022. jan. 3. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem folyamatosan használom, szeptember óta sokszor félre volt rakva és felfüggesztettem többször a profilom, mert az egyetemen nagy volt a hajtás… És ne aggódj, én nem a bunkó fajtából vagyok, mindig válaszolok és kezdeményezni is szoktam.

Köszönöm a hozzászólásod

2022. jan. 3. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy közelebb költözött.
2022. jan. 5. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak pusztán matcheltünk végülu
2022. jan. 5. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd mesélj.
2022. jan. 6. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.