Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális így?
Tehát van valaki, akivel nagyon sokat beszélünk, találkozgatunk, tervezi a következőt. Nem történt még köztünk semmi, csak alakulgat.
Majd teljesen véletlenül megtudtam, hogy pár napja munka kapcsán találkozott egy nővel, és "teljesen beleszerelmesedett", legalábbis így jellemezte az ismerősöm, aki amúgy semmit nem tud róla, hogy azért valami elindult köztünk is. Egyből randira hívta, stbstb.
Nem esett jól, pedig hát valójában semmi nem történt köztünk. Szerencsére... Innentől kezdve pedig azt érzem, hogy nem akarok tőle végképp semmit sem.
Vagy ez tök normális, hogy az ember egyszerre több mindenkivel is próbálkozik, aztán majd lesz valami?
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy az ilyet ki hogyan élné meg, és mit tenne.

Nem normális, de sajnos nem is ritka eset.
Opcióként kezel, enged.

"Majd teljesen véletlenül megtudtam, hogy"
Vele vagy kapcsolatban, senki másra ne hallgass.

6, Persze. Csak nekem pl nem jön be, hogy ugyanúgy tervez velem is dolgokat, az után is, hogy ő már találkozott ezzel a nővel.
Én senkivel nem próbálkozok párhuzamosan semmit sem, valamint szerintem az önbecsülés drága kincs, bohócnak meg már öreg vagyok.

Ezt a kapcsolatot minek nevezitek? Barátság? Vagy itt nyílt titok, hogy a párkapcsolat létrehozása a cél?
Amíg nem vagy párkapcsolatban valakivel, addig lehet ez egy baráti ismerkedés is. Amiből tovább tud lépni a dolog, vagy marad baráti szinten. Barátokkal meg tervez az ember programot. Vagy milyen dolgokat tervez veled?
Vagy itt nyílt titok, hogy a párkapcsolat létrehozása a cél?
Igen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!