Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális így?

Figyelt kérdés

Tehát van valaki, akivel nagyon sokat beszélünk, találkozgatunk, tervezi a következőt. Nem történt még köztünk semmi, csak alakulgat.

Majd teljesen véletlenül megtudtam, hogy pár napja munka kapcsán találkozott egy nővel, és "teljesen beleszerelmesedett", legalábbis így jellemezte az ismerősöm, aki amúgy semmit nem tud róla, hogy azért valami elindult köztünk is. Egyből randira hívta, stbstb.

Nem esett jól, pedig hát valójában semmi nem történt köztünk. Szerencsére... Innentől kezdve pedig azt érzem, hogy nem akarok tőle végképp semmit sem.

Vagy ez tök normális, hogy az ember egyszerre több mindenkivel is próbálkozik, aztán majd lesz valami?

Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy az ilyet ki hogyan élné meg, és mit tenne.

tegnap 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem normális, de sajnos nem is ritka eset.

Opcióként kezel, enged.

tegnap 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*engedd el.
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

"Majd teljesen véletlenül megtudtam, hogy"

Vele vagy kapcsolatban, senki másra ne hallgass.

4/10 anonim ***** válasza:
60%
Normális mivel nem fogtad meg. Ha úgy lenne akkor nem ismerkedne mással.
tegnap 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem normális. Ha valakivel ismerkedem, akkor ő érdekel és elvárom a kölcsönösséget ezen a téren. Elvileg sokan kavargatnak egyszerre több emberrel, szerencsére én még nem futottam bele ilyen komolytalan arcokba, nem erőltettem volna velük a dolgot. 2-3 randi alatt azért annyit el lehet dönteni, hogy tudok-e a másikkal tervezni, vagy inkább jó lenne, ha akadna valaki jobb. Utóbbi sem baj, csak akkor ezt közöljük, hogy figyu, nem biztos, hogy te vagy nekem az ideális, de ellehetünk egymással, amíg nem akad jobb. Vannak akik belemennek, akinek így nem felel meg, az meg hagy keressen nyugiban tovább.
tegnap 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Normális. Az élet tele van kiszámíthatatlan váratlan eseményekkel. Honnan tudhatta volna előre, amikor veled elkezdett ismerkedni, hogy pár nap múlva találkozik ezzel a nővel? Ha veled ismerkedik, akkor az nem jelenti azt senki számára, hogy minden mást kizár az életéből. Ráadásul nem vagytok párkapcsolatban, ha jól értem. Az, hogy köztetek alakulgat, de huzamosabb ideje nincs semmi, arra utal, hogy már a nő megjelenése előtt sem volt biztos benne, hogy belemegy veled valamibe.
tegnap 21:28
 7/10 A kérdező kommentje:

6, Persze. Csak nekem pl nem jön be, hogy ugyanúgy tervez velem is dolgokat, az után is, hogy ő már találkozott ezzel a nővel.

Én senkivel nem próbálkozok párhuzamosan semmit sem, valamint szerintem az önbecsülés drága kincs, bohócnak meg már öreg vagyok.

tegnap 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezt a kapcsolatot minek nevezitek? Barátság? Vagy itt nyílt titok, hogy a párkapcsolat létrehozása a cél?

Amíg nem vagy párkapcsolatban valakivel, addig lehet ez egy baráti ismerkedés is. Amiből tovább tud lépni a dolog, vagy marad baráti szinten. Barátokkal meg tervez az ember programot. Vagy milyen dolgokat tervez veled?

tegnap 21:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Vagy itt nyílt titok, hogy a párkapcsolat létrehozása a cél?

Igen.

tegnap 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nem szánta rá magát, hogy elmondja neked? Nekem ez így eleve fura, de ok. Mesélt bármit a nőről neked? Pl kérdezgeted a munkájáról, elmondta hogy jött egy új kolléga?
ma 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!