Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lesz így normális kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz így normális kapcsolatom? Hogyan változzak meg? (Többi lent)

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, Aspergeres. Igazából nagyon enyhe a dolog, elsőre nem is szokott feltűnni senkinek, akivel barátkozom. Nagyon vágyom már a szerelemre, normális kapcsolatra. Eddig egy kapcsolatom volt, az is csak egy hónapig tartott. Meg akkor még gimibe jártam én is és a fiú is. De igazából nem is igazán nevezhető kapcsolatnak, mert szinte teljesen úgy viselkedtünk, mint a barátok (azóta is haverság van köztünk, de ez annyira nem tartozik már a témához). Azóta próbáltam ismerkedni,beszélgetni fiúkkal. Néha randiztam is. De egyikükkel sem fordult végül komolyra a dolog. Egy idő után kimerített engem az, hogy ők legszívesebben egész nap írogatnának, meg amikor csak szabadidejük van, találkozni akarnak. Én meg már az egyetemen is nagyon elfáradok a mindenféle ingertől, ami ér engem, és amikor visszaérek a koliba, bizony tartok egy - két csendes órát, amikor csak úgy nézek ki a fejemből és nem csinálok semmit. Meg ezenkívül is szeretek sokat egyedül lenni. A másik pedig, hogy nagyon szeretem a családomat és nem bírok tőlük elszakadni. Hiába másik városban tanulok, a szüleimmel és a testvéreimmel napi egy órát minimum telefonálok, hétvégén meg rohanok hozzájuk haza. Plusz még egy elég idegesítő szokásom van. Különös dolgok érdekelnek amikről képes vagyok akár órákon át folyamatosan beszélni, és nem veszem mindig észre, ha a másik embert nem érdekli a dolog. Meg amúgy rendes beszélgetésben is gyakran előfordul, hogy nem tudok igazán csevegni, hanem mindenről nagyon hosszan, monologizálva fejtem ki a véleményem. És valahogy nem tudtam eddig ezeken a szokásaimon változtatni. Ettől még lehet esélyem kapcsolatra? Meg fogok valaha érni az ilyen jellegű dolgokra? Hogyan változzak meg?

tegnap 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Van. Keress hasonló pasit. És tanulj meg jobban figyelni az emberekre... lehet ehhez évek kellenek de nem igaz, hogy nem lehet fejlődni.
tegnap 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem szakadsz le a családodról akkor kár is próbálkozz rendes kapcsolattal.
tegnap 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

ezek amiket irtál kb semmik, ennél sokkal rosszabb szokásaik vannak az elméletben ,,normális" embereknek

keresel magadnak egy hasonlot, aki szintén nem igényli h rajta logjanak akivel elvagy és jol érzed magad

nem lehetetlen, de mint minden jó kapcsolat keresés kialakítás nehéz

a gamerek hasonloak, ők is elvannak magukban meg a kis dolgaikkal mellettük simán lehetsz egyedül és fordíthatod magadra az időd v a családra nem fognak rajtad lógni

tegnap 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vagyunk sokfélék, biztos lesz valaki, akinek pont ez fog benned megtetszeni, de azért néhány dolgon lehet érdemes dolgozni és fejleszteni magad.

Ennek ellenére, leírom férfiként mi és miért zavarna azokban, amiket felsoroltál. Az, hogy a szuleiddel jóban vagy és napi szinten tartod a kapcsolatot az nagyon is rendben van, de zavarna, HA minden hétvégén haza rohannál és nem lehetne közös programot szervezni. Ha hétköznap elegendő időt tudtok együtt tölteni, akkor is hianyoznának a közös hétvégék, amiken elmegyünk valahova, vagy csak döglődünk az ágyon és sorozatozunk (volt már olyan lánnyal, aki ezt csinálta, ezért is nem lett belőle semmi).

A család az egyik legfontosabb dolog az életben, de amikor lesz valakid, akkor ő fog az első helyen lenni az életedben, ő lesz úgymond a családod (ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolod az "igazit").

Amikor majd találkozol valakivel, aki igazán megfog, akkor te is folyamatosan találkozni akarsz majd vele és minden idődet vele tölteni. Erről is szól a szerelem. A volt barátnőmmel egyetemen ismerkedtünk meg, minket is levett az életről egy-egy nap, olyankor haza mentünk egyikünkhöz és órákat aludtunk, szerintem ez is okés.

27f

tegnap 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akinek nincs hasonló, nem fogja megérteni milyen is ez. De simán lehet párkapcsolatod. Arra próbálj figyelni, hogy nyitott legyél, mert én korabban úgy rontattam el, hogy nem akartam elhinni, hogy az adott személy tényleg élvezi a társaságom, nem untatja, ha hosszan mesélek vmiről, hanem szereti hallgatni, amit mesélek.

Egy számodra külőnleges személyt találsz, akkor bár nem lesz könnyű, de lehet egy tartós, boldog párkapcsolatod.

A családod szeretetével nincs baj. Van olyan férjezett, kisgyerekes ismerősöm, aki tök közel él a szüleihez, sokat mennek oda férjével, kisfiúkkal, s teljesen jól elvannak. Pl a férje nem áll a saját családjához olyan közel, szóval azzal sincs baj, hogy mondjuk hol töltsék ezt vagy azt az ünnepet. Az hogy tesóddal vagy szüleiddel szeretsz beszélgetni, nem baj, más meg órákon át el van foglalva a barátnőivel.

Nem minden kapcsolat igényel folyamatos összeragadást, állandó együttlétet.

Ne megváltozni próbálj, mert az nem fog menni, ezek nem szokások, ezek belülről jönnek, max egy ideig el tudod nyomni őket. Arra figyelj, hogy ha vki érdeklődik irántad, akkor adj neki esélyt. Ne hidd, hogy őt is zavarja, hogy sokat beszélsz aztán lemerülsz 😅

Nekem néhány ember van, akivel tényleg kijövök, abból tudom, hogy beszélgetés közben tényleg ott vagyok s nem aggódok folyton, hogy jaj ez így nem jó

28N

tegnap 22:03
 6/8 AzImi ***** válasza:
50%
Lehet, hogy meg kell várnod amig vége lesz az egyetemnek és akkor majd több energiád lesz, habár a munka is ki tudja venni, de ez attól is függ, hogy mit fogsz dolgozni. Mindenesetre ne aggódj, rengeteg időd van még egy komoly kapcsolatot összehozni.
tegnap 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz
tegnap 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

#5:

Az ötöske tökéletes választ adott! 😊

(remélemalveleitisolvassa)

ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!