Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mit hazudozik, hogy van lakása és utána képes megmagyarázni?
Mikor megismerkedtünk kérdeztem van e lakása, mondja van. Felmentünk hozzá Óbudán egy szép kis egyszobás lakásba, és mivel azt mondta van lakása én logikusan gondoltam hogy az a lakás az övé.
Erre később kiderült hogy az csak albérlet, és hogy az ő lakása az valami 3 millió ft ot érő felújítandó semmi, Salgótarjánban amiben ugye nem is lakik és ki sincs adva.
És ő erősködik hogy ő nem hazudott mikor válaszolt nekem.

"Felmentünk hozzá Óbudán egy szép kis egyszobás lakásba, és mivel azt mondta van lakása én logikusan gondoltam hogy az a lakás az övé."
Ő nem tehet róla, hogy te kapcsolgatsz "logikusan" annyira anyagias vagy. Hagyd békén, jobban jár nélküled!

Itt a tipikus nő..Már telepedne is be a férfihez otthonról. Ugye neked sem jó anyucikával,igaz ? Hát csak maradj vele szépen.
A férfi pedig megérdemel egy normálisabb gondolkozású nőt !

Nem hazudott. Nem mindegy milyen tulajdonban van ahol lakik?
Miért érdekel a vidéki ház? Meg akarod venni vagy ingatlanos vagy?

Nem hazudott.
Írtam már itt róla: Haverom randin mindig elmondja a nőknek, hogy ő egy banki őr. 10 - ből 9 - le sem köpi utána. És nem hazudik! Valóban egy banki biztonsági részlegen van, az informatikai részlegen, adatvédelmi akármi. Szerződése szerint bankbiztonsági őrzés a feladatköre.

Nem hazudott. Azt mondta, hogy van lakása és tényleg van.
Az, hogy mellette albérletben él már egy másik sztori.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!