Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi mit hazudozik, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi mit hazudozik, hogy van lakása és utána képes megmagyarázni?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtünk kérdeztem van e lakása, mondja van. Felmentünk hozzá Óbudán egy szép kis egyszobás lakásba, és mivel azt mondta van lakása én logikusan gondoltam hogy az a lakás az övé.

Erre később kiderült hogy az csak albérlet, és hogy az ő lakása az valami 3 millió ft ot érő felújítandó semmi, Salgótarjánban amiben ugye nem is lakik és ki sincs adva.

És ő erősködik hogy ő nem hazudott mikor válaszolt nekem.

tegnap 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Miért, hányan mondják, hogy a "kocsim" vagy "lakásom", miközben bérli, vagy hiteles, és majd/talán az övé lesz, röpke 34 év múlva?

Vagy az, hogy a "cégemnél"? És nyilván nem az övé a multi vagy a gyár.

tegnap 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk nem veszít veled sokat, ha neked "a lakás" volt a lényeg és nem maga az ember.

Ez kb. a fából faragott királyfi meséje.

tegnap 13:01
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

11.

Sőt amikor egy nyer egy focicsapat akkor "nyertünk" - amikor ő nem is csinált semmit.

tegnap 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

"Felmentünk hozzá" - Azt hitted, hozzá, és nem hozzá?

Albérlet vol?

És?

Tetszik a férfi? Tetszik a lakás?

Mi a baj?

Ja, hogy saját tulajdonú, tehermentes lakásra gondoltál (ami sose lesz a tied)?

tegnap 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám meg épp az ellenkezőjét csinálta: ő éppenséggel eltitkolta azt, amivel más menőzik.

Volt egy jó kocsija, de mondta nekem, hogy ha valaki kérdezi, akkor azt mondja, hogy nem az övé, céges kocsi.

tegnap 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
G digger tetszik lenni ?
tegnap 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Még valami:

A kérdésben szereplő férfi nem hazudott.

#15 voltam.

tegnap 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
I'm gold digger and i know it.
tegnap 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
56%
Nekem van saját lakásom, de ha lenne nőm biztosan nem mondanám neki, hogy az enyém. Ha odáig jutna a kapcsolat, hogy odaköltözik hozzám, akkor pedig elkérném tőle az "albérlet pénz" felét. Így ha szarban hagy, legalább nem élősködött, ha meg majd közösen gyereket tervezünk és venni akarunk egy nagyobb lakást/házat akkor több pénz lesz rá (ezt a pénz nyilván nem költeném el).
tegnap 17:56
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem hazudott?

Van egy autóm.

Egy műanyag játékautóm, de bérlek egy teslát és azzal megyek a randira.

De hazudott.

Én dobnám!

ma 03:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!