Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mit hazudozik, hogy van lakása és utána képes megmagyarázni?
Mikor megismerkedtünk kérdeztem van e lakása, mondja van. Felmentünk hozzá Óbudán egy szép kis egyszobás lakásba, és mivel azt mondta van lakása én logikusan gondoltam hogy az a lakás az övé.
Erre később kiderült hogy az csak albérlet, és hogy az ő lakása az valami 3 millió ft ot érő felújítandó semmi, Salgótarjánban amiben ugye nem is lakik és ki sincs adva.
És ő erősködik hogy ő nem hazudott mikor válaszolt nekem.

Miért, hányan mondják, hogy a "kocsim" vagy "lakásom", miközben bérli, vagy hiteles, és majd/talán az övé lesz, röpke 34 év múlva?
Vagy az, hogy a "cégemnél"? És nyilván nem az övé a multi vagy a gyár.

Mondjuk nem veszít veled sokat, ha neked "a lakás" volt a lényeg és nem maga az ember.
Ez kb. a fából faragott királyfi meséje.

11.
Sőt amikor egy nyer egy focicsapat akkor "nyertünk" - amikor ő nem is csinált semmit.

"Felmentünk hozzá" - Azt hitted, hozzá, és nem hozzá?
Albérlet vol?
És?
Tetszik a férfi? Tetszik a lakás?
Mi a baj?
Ja, hogy saját tulajdonú, tehermentes lakásra gondoltál (ami sose lesz a tied)?

Nagybátyám meg épp az ellenkezőjét csinálta: ő éppenséggel eltitkolta azt, amivel más menőzik.
Volt egy jó kocsija, de mondta nekem, hogy ha valaki kérdezi, akkor azt mondja, hogy nem az övé, céges kocsi.

Még valami:
A kérdésben szereplő férfi nem hazudott.
#15 voltam.

Nem hazudott?
Van egy autóm.
Egy műanyag játékautóm, de bérlek egy teslát és azzal megyek a randira.
De hazudott.
Én dobnám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!