Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavarja a nőket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja a nőket egy kapcsolat elején ha kiderül, hogy a férfi heti 4-6 napon sörözni szokott?

Figyelt kérdés
tegnap 16:36
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
92%

Mert ez alkoholizmus.

Mondom ezt úgy, hogy én is szeretek néha (pár hetente) iszogatni.

tegnap 16:37
 2/43 anonim ***** válasza:
17%
Nálam attól függ velem mennyit foglalkozik és hova lehet vele elmenni.
tegnap 16:39
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem még havi szinten is sok.
tegnap 16:46
 4/43 A kérdező kommentje:

Mindenki alkoholista aki heti 1x iszik is ha kívánja és várja már csütörtökön, hogy hétvégén igyon.

De klasszikus értelemben meg nem vagyok alkoholista, hiszen nem remegek ha nem iszok több napig, nincs semmilyen fizikai tünetem.

tegnap 16:48
 5/43 anonim ***** válasza:
90%
4# Attól még ez masszív alkoholizmus.
tegnap 16:51
 6/43 Noren1989 ***** válasza:
100%
Meglehetősen szokta őket zavarni.
tegnap 16:57
 7/43 A kérdező kommentje:

Maximum heti 1x hétvégén részegedek le amikor másnap nem dolgozok. Hétköznap max. 5-6 sört iszok.

tegnap 17:07
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Mint macskát szarni!
tegnap 17:12
 9/43 anonim ***** válasza:
67%
Szevasz Shrek-Balázska, eddig péntek esténként nyomattad az agymenéseid. Inkább keress munkát.
tegnap 17:19
 10/43 anonim ***** válasza:
87%
Apám napi 16-szor sörözött "fénykorában", én a sörnek már a szagától is undorodom. Még esetleg az ízesített szájderek... néha.
tegnap 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!