Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas lányok/nők! Nektek a magasságotokból kifolyólag nehéz párt találni? Mennyira zavar titeket, ha kisebb a férfi? Mennyivel lehet kisebb?
És NAGYON zavar ha kisebb, semennyivel se legyen az. Ritkán - szinte sosem hordok magassarkút, de ha időnként mégis szeretnék vagy szükséges, akkor végképp esetlennek érzem magam valakivel, aki alacsonyabb tőlem.
(és a 'Kicsim' ne jelentse már azt, hogy elfér a hónom alatt.🙄) #1 voltam.
Bár én nem vagyok olyan magas, csak 174, de nekem is nehéz. Az exemmel kb. egymagasak voltunk, de nem zavart, 6 évig együtt is voltunk.
Aztán volt egy próbálkozás egy kb. fél fejjel alacsonyabb pasival. De annyira görbén tartotta magát, hogy még kisebbnek tűnt. Na vele nagyon zavart. Mentünk egymás mellett, és ciki volt. De más gondok is voltak vele, úgyhogy csak pár hétig tartott hála az égnek :D
Pedig azért 1,76nál elég sokan nöttek nagyobbra.
2. Te hány cm vagy?
utolsó!
neked bejönnek a 180+ pár cm férfiak vagy inkább a nagyobbak?
Nekem bejönnek. Ahogy elnézem a barátnőiket, átlagban a 165 cm-t se érik el. :)
Szexkapcsolatot nem keresek, úgyhogy ilyen üzeneteket sem kérek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!