Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek miért dagadt minden férfi, akinek van egy kis súlyfölöslege? Szerintem ez sértés. A legtöbb nőnek bejön egy kisebb pocak. Régebben ez volt a jólét egyik jelképe.
"Akinek nem ér meg a saját egészsége havi kb. 10 ezer ft-ot, azt valahogy nem tudom komolyan venni. "
:D :D :D :D
A nap vicce, komolyan. :D :D :D
Szakadok.
Képzeld, az otthoni mozgáshoz nem kell pénz. Az, hogy ki mit eszik, az egyéni dolog. Én akkor se költök havi 10 ezer forintot az egészségemre, mégis az vagyok. :) Jé, hogy lehet ez? :D Én se tudom.
Itthon mozgok. Az ingyen van. A kaja is csak úgy jön ki havi szinten több mint 10-ből, mert húst eszem és a hús drága, meg ugye ott a gyümölcs és a zöldség, de ezek alap dolgok. Ennyi.
Azok a vitaminp..rok és étrendkiegészítők, amiket a gyúrósok vesznek, semmit se ér. Nulla, pénzkidobás. Nem az ilyen sz..roktól leszel egészséges. És ha pl. nem szeded, akkor biztos nem leszel olyan izmos.
A saját testsúlyos edzés és a jóga a legjobb. Ezektől lehet természetes módon izmosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!