Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas lányok/nők! Nektek a magasságotokból kifolyólag nehéz párt találni? Mennyira zavar titeket, ha kisebb a férfi? Mennyivel lehet kisebb?
Én 180 cm vagyok, szintén vékony, felül normál, csak épp hosszú lábakkal. Az arányaimnak köszönhetően 2 gyerek után sem híztam semmit. Magassarkúm persze nekem sincs...
Nekem kb 175 cm-től "váltak be" a srácok. Volt extrém alacsony próbálkozásom is, de az már minden szempontból vicces volt a hétköznapokban, így nem is tartott sokáig.
Jelenlegi párom, egyúttal életem szerelme kb 1-2 centivel lehet nálam alacsonyabb, gyakorlatilag nem látszik, hogy az, és más téren is összepasszolunk. 😊
Nekem is volt egyébként 190 cm feletti párom is régen, és nekem szokatlan volt "felnézni rá". El se tudom képzelni, milyen az, amikor egy apró lány egy magas sráccal jön össze. Sámliról smárolnak, vagy hogyan?
Egyébként maga a párkeresés mindig könnyen ment nekem, akinek nem jönnek be a magas nők, az gondolom eleve nem próbálkozott. De a "hosszú lábak" már tizenpár éves koromtól kezdve biztosították nekem, hogy mindig legyen, aki bepróbálkozik, meg idétlen vicceket mond a nők és a férfiak magasságáról vízszintesben.
Általában nem csak a nyomik, de azok is próbálkoztak, akik nekem is bejöttek, szóval összességében abszolút elégedett vagyok.
Most már jó pár éve nem ismerkedem amúgy, mert boldog és elégedett vagyok. Ugyanezért privátot sem kérek.
N/38
Ez hülyeség, te is tudod...
A magasság azért nem minden. Sokkal fontosabb dolgok is vannak.
Amúgy meg ha már itt tartunk, akkor a pasiknak meg csak a szexen jár az eszük és nem is akarnak normális kapcsolatot. :D
27-es!
Volt már 184 cm-essel is kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!