Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket egy kapcsolat elején ha kiderül, hogy a férfi heti 4-6 napon sörözni szokott?

A férfiak 90%-a alkoholista ezek szerint. Elég kevés ember van aki nem iszik vagy csak pár havonta.. a legtöbb legalább heti 1x iszik és már hét közepén alig várja, hogy menejenk a buliba/kocsmába/haverhoz és leigyák magukat.
Valaki meg meló után szeret pár sört meginni.
És ezen férfiak nagy részének van barántője is, sőt sok nő is olyan részegre issza magát legalább 1x hétvégente, hogy rosszabb mint egy férfi.

Valakit zavar valakit nem.
Heti 4-6 nap sörözés eléggé alkoholizmus, bár nem mindegy az, hogy milyen mennyiséget takar ez. Napi 1 korsó sör még nem a világ vége, bár ez sem kevés. Viszont ha a heti 4-6 alkalom azt jelneti ,hogy fos részegre iszod magad az léeg durva alkoholizmus. Még ha csak sörröl is van szó...
Hétköznap ilyen 4-5 sör max. 6 , szóval nem részegedek le. Pénteken szoktam kicsit többet inni vagy szombaton, de ennyi.

Elég lehangoló környezeted lehet ha ezeket vontad le. Szerencsére nem minden pasi alkoholista.
Engem nagyon zavarna, hányok a sör szagától meg én szinte sose iszok, nem illenénk össze.

Az alkohol oldja a stresszt, elfeledteti a problémákat! Akinek tökéletes az élete az lehet nem iszik, de sokaknak szüksége van egy kis kikapcsolódásra a szomorú valóságból!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!