Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavarja a nőket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja a nőket egy kapcsolat elején ha kiderül, hogy a férfi heti 4-6 napon sörözni szokott?

Figyelt kérdés
tegnap 16:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
85%

13# Nemtom, én nem gyári munkás körökben mozgok, ott vannak maximum ilyen arányok.

Mi amúgy programokkal szoktunk kikapcsolódni, nem piálással. Ha meg mondjuk nem megyünk sehova, akkor megnézünk egy filmet összebújva, vagy ilyesmi. De mindkettőnknek vannak hobbijai is, amiket űztünk a megismerkedés előtt is, akkor meg azokkal kapcsolódtunk ki és “menekültünk” a valóság elől. Piára csak az egyszerűbb embereknek van szüksége, mint kikapcsolódási forma, normális ember nem iszogat egymagában, aki igen, az kérjen segítséget valakitől, ha egyedül nem megy.

tegnap 18:33
 22/43 A kérdező kommentje:

Attól hogy szembenézel a problémával, hogy nem egy magas jóképű férfinek születtél attól még nem lesz barátnőd és a valóságot éled át nap mint nap.

Nem sok , egyedül mihez kezdjen az ember?

tegnap 18:36
 23/43 anonim ***** válasza:
58%

21.

Vidéken nincsenek programok. Egész évben van egy "XY falunapok" ami 3 nap a 365-ből. Amúgy max program az, hogy elsétálsz a faluhatár tábláig (amin hangulatfokozásként ül egy varjú) és vissza. Esteledik, leszáll a köd. Csend honol a pusztán.

tegnap 18:36
 24/43 anonim ***** válasza:
82%
23# Szuper, vidéken akkor, ha autó sincs meg busz bemenni a szomszéd városba, akkor gondolom a nő is alkoholista és akkor nem zavarja a dolog. :)
tegnap 18:39
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például több olyan betegségem is van gyerekkorom óta, ami velem marad életem végéig, szóval tökéletesnek nem hívnám az életem. Az elmúlt 4 évben évente haltak meg családtagjaim, mégse menekültem alkoholba. A stressz levezetésnek ezer másik jobb módja van, meditáció, tánc, edzés, társasjáték est a barátokkal, szabaduló szoba, felnőtt vidámpark, aquaparkok többek között.
tegnap 18:41
 26/43 anonim ***** válasza:
84%
Nincs annyi magas jóképű férfi a földön mint ahány párkapcsolat. Az tuti hogy az alkoholizmusod nem segít ezen a témán
tegnap 18:46
 27/43 anonim ***** válasza:

7# Azaz minden hétvégén mata részeg vagy! Mi ez ha nem masszív alkoholizmus?

Nincs egy szabad hétvégéd szesztelenül. Sok! Havi szinten fér bele pár sör. 4-5 több nem.

De te tudod, te életed.

tegnap 19:01
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már az elején el kell mondanod. Sok mindenkinek kizáró ok az alkoholizmus.
tegnap 19:01
 29/43 A kérdező kommentje:
Lehet ha lenne mellettem egy nő akkor kevesebbet innék
tegnap 19:50
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkoholista ezt mondja, hogy ha valaki más megoldaná az életét nem inna. De igen. Amíg nem kezeled az alkoholizmusod addig csak max szintén nagyon alja alkoholista nők fognak veled szóba állni.
tegnap 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!