Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme így?

Figyelt kérdés

Ha a nők nem kőtelesek semmit adni a partnerüknek akkor a férfinak miért érdemes párkapcsolatban lenni?

-Vigasztalás, lelki támasz csak a nőnek jár. A férfi kemény legyen, vagy takarodjon.

-Vagyont a férfi hozza és halmozza fel.

-Szex nincs mer a nők nem szeretik, max ilyen kidőlt fa pózban heti egyszer, fintorogva.

2022. márc. 7. 16:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom kérdező, amikor volt barátnőm nagyon jól éreztem magam vele. Voltak közös programok, volt kivel beszélgetnem, bármikor írhattam neki, ha bármi bajom volt. Meghallgatott, számíthattam rá és ő is rám.

Jó volt vele a szex, jó volt vele lenni. Pénzbe nem nagyon került, többnyire olyan programokat terveztünk, amelyek nem kerülnek semmibe. Ha meg fizetős program volt, azt sem úgy fogtam fel, mintha valami kötelező, rossz dolog lenne (pl. mint az adózás, brságok befizetése), hanem úgy hogy én is élvezem nem csak ő. Erről szól egy párkapcsolat.

2022. márc. 8. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!