Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen magas és hány kg párotok? Tetszik az alkata vagy jobb lenne, ha hízna vagy fogyna?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 18:02
3/7 anonim válasza:
Barátnőm 178 cm és olyan 62-65 kg. Nekem most pont jó. Olyan átlagos-karcsúnak mondanám. A kerek részeken van mit fogni rajta, de azt nem mondanám, hogy van rajta túlsúly.
4/7 anonim válasza:
165 cm 60 kg. Tökéletes. Mondjuk a két szülés után, amikor 75 kg volt, akkor is oda voltam érte
5/7 nemaRendőrség válasza:
182cm 7x kg
Imádom a testét
7/7 anonim válasza:
180 centi és 69 kiló, jól kisportolt, van rajta izom rendesen. Nekem tökéletes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!