Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves sikeres nő 55 éves sikeres gazdag férfival, ugyaz mindkettőjöknek a szakma, lehet igaz szerelem?
Nekem van már egy 5 éves gyerekem, és nem akarok többet.
Neki van már 4 felnőtt házas gyereke, és unokái.
Gyereket én már nem szeretnék, és válófélben vagyok mostani párommal, aki 18 évvel idősebb nálam.
Titkon mindig felnéztem erre az emberre, iskertük egymást mert azonos a szakmánk.
Neki én vagyok éltem szereleme, és sikerei miatt csak ő az egyetlen férfi, akit eltudok magam mellet képzelni.
Én szerintem össze illenünk egymással, ő szerinte is.
Szeret, tisztel, gondoskodó, ugyanaz a munkánk, azonos a kerestünk mindkettőnknek a munka a közös szenvedélye:)))
Külföldön élek, és ő egy sikeres üzlet ember, az hogy barátnője lehetek már az egy megtiszteltetés.
Akármennyi fital csini baba nője lehetne....
És szerelmes lettem belé.
És neked attól lett jó ember, hogy sok ilyen buta lányt dughatna mint te?
Gondolom, mivel ezt már 2x is leírtad.
Szültél, babáztál.
Csoda, ha tudtál dolgozni, nemhogy karrier... ne röhögtess
van neked vmi apakomplexusod, h. rendre ilyen nagy korkülönbséggel választasz párt magadnak?
miért nem a saját korosztályodból keresgélsz, miért "apáddal" jársz?
"hogy barátnője lehetek már az egy megtiszteltetés."
emiatt a seggét is kinyalod, igaz?
ezzel azt akarom mondani, ha ekkora nagy jótéteménynek és külön megtiszteltetésnek érzed, hogy jár veled, akkor ez nem egy egyenrangú kapcsolat, nagyon alámész, nagyon behódolsz...
az ilyen szervilis, alázatos csajokat van, h. szeretik az idősebb pasik, mert könnyű zsákmányok, könnyen irányíthatók.
Nem mindegy,hogy mik az elvarasaitok.Habar eleg furcsa egy kapcsolat ugy,hogy a par tagjai nem elnek egyutt.
Ha szerelmesek vagytok egymasba miert nem akartok egyutt elni?
Egy "sikeres" no, tönkrement házassággal.
Kissè paradoxon , àm de legyen.
Ha ő kell , akkor ő kell.
Mint itt is , 2 óráig a szájára vesz mindenki , utána már senkit sem èrdekel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!