Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves sikeres nő 55 éves sikeres gazdag férfival, ugyaz mindkettőjöknek a szakma, lehet igaz szerelem?
Nekem van már egy 5 éves gyerekem, és nem akarok többet.
Neki van már 4 felnőtt házas gyereke, és unokái.
Gyereket én már nem szeretnék, és válófélben vagyok mostani párommal, aki 18 évvel idősebb nálam.
Titkon mindig felnéztem erre az emberre, iskertük egymást mert azonos a szakmánk.
Neki én vagyok éltem szereleme, és sikerei miatt csak ő az egyetlen férfi, akit eltudok magam mellet képzelni.
Én szerintem össze illenünk egymással, ő szerinte is.
Szeret, tisztel, gondoskodó, ugyanaz a munkánk, azonos a kerestünk mindkettőnknek a munka a közös szenvedélye:)))
Én nem értem ezt...
Most akkor mit akartok egymástól, ha, és itt jön a 2. válaszod: "Most a gyerekemhez mi köze , nem fogunk egy háztartásban élni egymással"
Vagy csak qúrni járnátok össze?
Nem élnénk együtt csak egymás társa, barátnője lennénk.
Közös munka stb....
Egy ilyen sikeres embernek lehetne, bárki akit akar ....
De ő engem szeretet, mert azonos a munkánk és mindketten sikeresek vagyunk.
Együtt dolgozunk, közös munka, luxus helyeken szórakozunk.
Neki jó, hogy egy fiatlan nő van mellette, nekem pedig jó hogy ilyen sikeres üzletember társa lehetek.
Neki nyilván jó, én is örülnék 30 év múlva ilyen buta libáknak.
De, hogy neked ebben mi a jó azt tényleg fel nem fogom. :D
"Várkonyi Andi 2."
Nem egészen. Andika maga is lassan 50 éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!