Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19780805 kérdése:
Van egy hölgy kb 4 éve ismerem és többször volt már randink cukrászda , kávézó stb..tudja hogy nagyon vonzodom hozzá és utolsó alkalom ott is aludtam volt egy érdekes kijelentése ne legyek belé szerelmes .miért mondhatta ezt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 17:14
21/32 A kérdező kommentje:
18as dehogy hibáztatom csak nem értem lehet így jön le de tényleg nem!!ha nekem egy hölgy fülig szerelmes belém és én nem akkor még mondom neki és több mint valószínű hogy le sem fekszem vele mert nekem akarom hogy utánna rossz legyen neki én ilyen vagyok ha hiszed ha nem !
2022. máj. 8. 18:23
22/32 A kérdező kommentje:
20as amúgy tök igazad van ... remélem el is jön majd 😏azért köszönöm ha eljön akkor talán többet is akar majd
2022. máj. 8. 18:26
23/32 anonim válasza:
" Megkérdeztem tőle másnap hogy vajon ezek után akár e még velem találkozni a válasza a vissza kérdezés volt..vajon én akarok e!? "
Rá is kérdezett. Mások gondolatait meg ne a saját logikád alapjan akard kitalálni. :D
Nem akar veled kapcsolatot. Belementél így is. Mit kell még ezen cifrázni?
24/32 A kérdező kommentje:
23as hát ok talán azt hittem akár valami komolyabbat is ennyi akkor tévedtem ..
2022. máj. 8. 18:39
25/32 anonim válasza:
Hivd el randira. Ha megy, van folytatás. Úgy tervezd, hogy szex lehessen a vége.
26/32 A kérdező kommentje:
25ös igen igazad lehet mondjuk már,kérdeztem talán a második napon hogy mikor talizunk legközelebb a válasz az volt nem tudja még..
2022. máj. 8. 18:46
27/32 anonim válasza:
Konkrétan hivd el egy programra. Ne tökölödj, ha kell a nő. Ha kicsit nyomulsz az még belefér. Most még a szex hatása alatt van, de az hamar elmúlik.
Ne mimózáskodj!
28/32 A kérdező kommentje:
27es rendben így teszek ha eljön akkor minden rendben lesz ..amúgy nem egy kapkodó idegbeteg pl.ma megkérdezem reggel hogy aludt és másnap reggel válaszol vigyorgó fejjel hogy igazán jól 😅
2022. máj. 8. 19:19
29/32 A kérdező kommentje:
Kicsit más ..nevettem a pattanásain és megjegyeztem a rendszeres szex segít..erre ő mondta van egy két barát aki azért már próbált segíteni ezen ..kicsit meglepődtem de figyelmes volt mondta is hogy mondja vagy sem...és azt is hozzá tette hogy igazán hihetetlen manus vagyok még szex előtt mondta 😅
2022. máj. 8. 19:22
30/32 Rockarc válasza:
Te vagy a biovibratora a szakitas utan. Szandekosan valasztott egy olyan embert, akivel tudja, hogy sosem lesz komolyabb kapcsolata. Bufelejto egotuning vagy, mielott tovabblep.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!