Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19780805 kérdése:
Van egy hölgy kb 4 éve ismerem és többször volt már randink cukrászda , kávézó stb..tudja hogy nagyon vonzodom hozzá és utolsó alkalom ott is aludtam volt egy érdekes kijelentése ne legyek belé szerelmes .miért mondhatta ezt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 17:14
11/32 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle mit szólsz hozzá hogy idáig eljutottunk?gondoltad volna ?erre azt mondta hogy neem🤔🙁
2022. máj. 8. 17:46
12/32 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni mit is érez vagy mi van most de félek azt mondja amit nem szeretnék hallani ez így nagyon gáz ..így hogy talizunk többet mint barátok?akik egymással szemben ülnek a kávézóban így nekem nem megy sajnos 😔
2022. máj. 8. 17:48
13/32 anonim 

válasza:

10-es Ezt felesleges az ő számlájára írnod! Miért mentél fel hozzá, miért aludtál ott, szex előtt miért nem mondtad, hogy te csak akkor, ha ő is komolyan gondolja?
14/32 A kérdező kommentje:
13as azért mentem fel mert volt kedve hívott délután gofrit csináltunk pizzát készítettünk és este meg pont erről beszéltünk hogy nem kellene semmit csinálnunk mert a barátságnak akkor vége ..és nem húzta el a száját amikor meg csókoltam és utánna sem...hmm!?
2022. máj. 8. 17:57
15/32 A kérdező kommentje:
Ha elhúzódik tőlem és szól akkor haza mentem volna...amúgy nem írtam a számlájára mondtam is neki most mi lesz ezután hát délután 4től hajnali 3ig lett volna ideje szólni ..én örülök hogy maradhatam ❤️
2022. máj. 8. 18:02
16/32 A kérdező kommentje:
Én érzem hogy kedvel ez nem egyenlő azzal hogy szeret is ezért lett volna jobb ha én is használom az eszemet és ő is ..ha kedveljük egymást akkor nem sérülünk de nincs is szex főleg annak tudatában hogy mondtam neki érzelmek nélkül én nem tudok ilyet csinálni hát így is bele ment ...hmm!
2022. máj. 8. 18:11
17/32 anonim 

válasza:

Annyira lehet önző, hogy akar magának egy jó estét. Kapcsolatot nem akar veled.
Örülj, h kaptál ennyit belőle. Te nagyon szerelmes vagy belé, de ez sajnos nem teszi őt is azzá.
18/32 anonim 

válasza:

Rámásztál. Aztán őt hibáztatod. Beszarok. XD
19/32 A kérdező kommentje:
17es örülök igazából ..de lehet meg kellene tőle kérdezni igazából ezeket a dolgokat..így már nem is merem el hivni randizni még egyszer..és mi van akkor ha még akár találkozni és nem a házban hanem bárhol hmm jó lenne ha beszélne a gondolatairól..most szerinted hagyjam pár napig és majd jelentkezik vagy már nem tudom mi tévő legyek!???
2022. máj. 8. 18:20
20/32 anonim 

válasza:

Szerintem élvezd az életet és kevesebbet gondolkozz. Hivd randizni, menj el hozzá, szeretkezz vele. Aztán majd akakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!