Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vertek már át így titeket?

Szia! Ez a válasz lehet nem nagy segítség, de szerintem hasznos lenne ezt egy pszichológussal atbeszelned. Sokszor ennyi idő után nem is arra a kifejezett emberre vagyunk, hanem arra, amit ő nyújtott/ahogy vele érezted magad.
Hajrá, fel a fejjel!

Hát szerintem ezt eléggé túlreagálod, ez messze van az átveréstől. Szerintem csak nagyon beleélted magad az egészbe.
Lehetséges hogy éppen hullámvölgybe volt a kapcsolatuk, most pedig már sikerült megoldani a problémákat. Miért dobta volna el a hosszú kapcsolatát miattad, akivel igazából nem nagyon történt semmi?

Nem lettél átverve, csak baráti kapcsolatotok volt. Ezzel csak magadat áltatod, hogy időt adtál neki, senkinek nem kell 4 év, hogy döntésre jusson.
Ő csak egy fantázia volt számodra, nem realitás, és ezt évekkel ezelőtt is fel kellett volna tudni mérned, csak pazaroltad rá az idődet, ahelyett, hogy keresel olyat, akit érdekelsz.

Ideát kergettél, a csaj nem nézett rád potenciális partner jelöltként, ez szinte tuti.
A vonzalmak jönnek-mennek, pláne egy munkahelyen, ennek sose keríts nagy feneket!
Inkább keresd meg a valódi párod, mert biztosan van olyan nő akinek maximálisan meg fogsz felelni!

Többet láttál ebbe a munkahelyi kapcsolatba, mint ami volt. Folyamatosan gyűjtötted az apró utalásokat, ami lehet az ő száját csak meggondolatlanul hagyta el. Te meg mámorosan tervezgetted magadban a közös jövöt. Így érhető, hogy átverve érzed magad.
Ne idealizáld őt. Egyébként nem tudhatod milyen hibái vannak, ha együtt éltél volna vele több éven keresztül.
Szerintem is az a megoldás, hogy keresel valaki mást, legyél nyitott, randizgass, hátha szembe fut veled egy olyan lány, akivel megérdemlitek egymást :)

5/
És te erre anno mit reagáltál? H elmondta neked h beléd van zúgva? TE egyáltalán nem léptél felé?
Csak mert akkor ne csodálkozz..

Áh, értem.. Hát igen, ezeken nehezebb továbblépni.
Nekem is volt hasonló, itt mindketten kapcsolatban voltunk szintén 4 éve ismerjük egymást. Mi nem mondtuk ki pont emiatt sose, de érződött.. Aztán én tudatosan kizártam 1-2 éve, mert ez borzastó egy állapot.. :( Kínlódás.
Viszont azt tudom tanácsolni, amit magamnak is adnék jelen tudásom szerint már: kell erről beszélni, hogy tovább tudjon lépni az ember.. Nálunk ez elmaradt. A másik megoldás a tejes kizárás. de a legjobb ha beszéltek is róla.
Most mondhatnám, hogy még nem biztos h együtt is marad vele, ha annyit panaszkodott, majd kiderül.. Azt is megértem, hogy ennyi idő után, meg ebben a helyzetben már nem akarod bolygatni. Van, hogy tovább kell lépni, ehhez pedig teljesen ki kell zárni (valós és online életből is) az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!