Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vertek már át így titeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vertek már át így titeket?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire lehet átverésnek nevezni, de én annak érzem. Még 4 évvel ezelőtt kezdődött a dolog, amikor munkatársak lettünk és nagyon hamar kiderült, hogy rengeteg a közös bennünk. Szinte hihetetlen volt mennyire egy hullamhosszon vagyunk, nem csak én éreztem így, hanem egyértelműen ő is és mások is észrevették. Viszont neki volt kapcsolata, de néha azért megemlítette, hogy azon gondolkozik szakít vele. Ilyenkor persze reményt adott, hogy hátha lesz köztünk valami, de én úgy voltam vele, hogy nem nyomulok, amíg nincs ténylegesen vége. Időközben én fel is mondtam, részben ezért is, mert nagyon rossz volt nap, mint nap mellette lenni úgy, hogy lényegében érzelmi dolgon kívül nincs köztünk semmi, viszont olyan kémia volt köztünk, hogy ha a közelembe volt a munkára se tudtam figyelni. Igaz más oka is volt, hogy másik munkahelyre mentem és ezután se szakítottuk meg a kapcsolatot. Hosszú éjszakákat beszélgettünk át messengeren, közös barátok által néha-néha találkoztunk is, de eltelt így 1,5 év és nem történt semmi, ugyanúgy együtt volt a barátjával, pedig panaszkodott rá nem keveset. Elég sok szarság volt az életemben, miatta is ki voltam és valahogy úgy alakult, hogy elkoptak a beszélgetések, jött a covid, így nem is találkoztunk stb. Az utólsó beszélgetésünk után néhány hónappal láttam facebookon, hogy eljegyezte a barátja és azóta már házasok is. Rohadtul bánom, hogy konrétan sose mondtam neki, hogy vele akarok lenni, viszont azt tudta, hogy vannak érzéseim iránta, mert erről beszélgettünk. Próbálok ismerkedni, de senki se olyan, mint ő. Nem tudok olyan mélyen beszélgetni meg jókat nevetni szószerint senkivel,mint vele, mindenről ő jut eszembe és valamiért nem akar enyhülni ez az érzés. Minden tekintetben ő volt a tökéletes lány számomra és míg én azt hittem időt adok neki, hogy eldöntse végleg lezárja-e a kapcsolatát, addig ő szépen hozzáment. Még ezek után se tudom elengedni, hanem abban reménykedem, hogy egyszer még valahogy lesz közünk egymáshoz. Közben meg olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy ilyen lányhoz inkább jobb is, ha nincs közöm, hisz már nem volt szerelmes a srácba, velem többet beszélgetett, mint vele és mégis hozzáment. Nem tudom miért egyébként, legalább tudnám, hogy mondjuk a pénz miatt és akkor elfogadom, hogy egy aranyásó, de én sokkal jobban állok anyagilag, mint akihez hozzáment. Ti jártatok már úgy, hogy valaki, ha nem is kimondva, de hitegetett titeket aztán merőben mást csinált, mint ami logikus lett volna?
2022. márc. 27. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez a válasz lehet nem nagy segítség, de szerintem hasznos lenne ezt egy pszichológussal atbeszelned. Sokszor ennyi idő után nem is arra a kifejezett emberre vagyunk, hanem arra, amit ő nyújtott/ahogy vele érezted magad.

Hajrá, fel a fejjel!

2022. márc. 27. 18:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ezt eléggé túlreagálod, ez messze van az átveréstől. Szerintem csak nagyon beleélted magad az egészbe.

Lehetséges hogy éppen hullámvölgybe volt a kapcsolatuk, most pedig már sikerült megoldani a problémákat. Miért dobta volna el a hosszú kapcsolatát miattad, akivel igazából nem nagyon történt semmi?

2022. márc. 27. 18:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Mert velem sokkal jobban összeillet, mint vele. Lehet nekünk se működne hosszútávon, ezt senki se tudja előre, de amit láttam a kapcsolatukból abból egyértelmű, hogy nekik se fog működni. Pl.a srác tudott rólam, tudta, hogy mennyit beszélünk találkozunk és, hogy ez nem egy barátság...csak leszarta, sztem még azt is elnézte volna neki, ha fizikailag mecsalja velem.
2022. márc. 27. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lettél átverve, csak baráti kapcsolatotok volt. Ezzel csak magadat áltatod, hogy időt adtál neki, senkinek nem kell 4 év, hogy döntésre jusson.

Ő csak egy fantázia volt számodra, nem realitás, és ezt évekkel ezelőtt is fel kellett volna tudni mérned, csak pazaroltad rá az idődet, ahelyett, hogy keresel olyat, akit érdekelsz.

2022. márc. 27. 18:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Érdekeltem őt is, konkrétan mondta is, hogy belém van zúgva meg hát, amíg nem mondta addig is egyértelmű volt, csak rossz volt a kommunikáció és ezzel el lett cseszve az egész.
2022. márc. 27. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ideát kergettél, a csaj nem nézett rád potenciális partner jelöltként, ez szinte tuti.

A vonzalmak jönnek-mennek, pláne egy munkahelyen, ennek sose keríts nagy feneket!

Inkább keresd meg a valódi párod, mert biztosan van olyan nő akinek maximálisan meg fogsz felelni!

2022. márc. 27. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Többet láttál ebbe a munkahelyi kapcsolatba, mint ami volt. Folyamatosan gyűjtötted az apró utalásokat, ami lehet az ő száját csak meggondolatlanul hagyta el. Te meg mámorosan tervezgetted magadban a közös jövöt. Így érhető, hogy átverve érzed magad.

Ne idealizáld őt. Egyébként nem tudhatod milyen hibái vannak, ha együtt éltél volna vele több éven keresztül.

Szerintem is az a megoldás, hogy keresel valaki mást, legyél nyitott, randizgass, hátha szembe fut veled egy olyan lány, akivel megérdemlitek egymást :)

2022. márc. 27. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:

5/

És te erre anno mit reagáltál? H elmondta neked h beléd van zúgva? TE egyáltalán nem léptél felé?

Csak mert akkor ne csodálkozz..

2022. márc. 27. 20:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Elmondtam, hogy nekem is vannak érzéseim felé, de aztán sajnos mivel társaságban voltunk megzavartak, aztán már nem igazán jött szóba vagy is szóba jött, csak én nem akartam addig ebbe jobban belefolyni, amíg barátja van, mert azt hittem szakít vele, de hát nagyon nem ez történt.
2022. márc. 27. 21:03
 10/16 anonim ***** válasza:

Áh, értem.. Hát igen, ezeken nehezebb továbblépni.

Nekem is volt hasonló, itt mindketten kapcsolatban voltunk szintén 4 éve ismerjük egymást. Mi nem mondtuk ki pont emiatt sose, de érződött.. Aztán én tudatosan kizártam 1-2 éve, mert ez borzastó egy állapot.. :( Kínlódás.

Viszont azt tudom tanácsolni, amit magamnak is adnék jelen tudásom szerint már: kell erről beszélni, hogy tovább tudjon lépni az ember.. Nálunk ez elmaradt. A másik megoldás a tejes kizárás. de a legjobb ha beszéltek is róla.

Most mondhatnám, hogy még nem biztos h együtt is marad vele, ha annyit panaszkodott, majd kiderül.. Azt is megértem, hogy ennyi idő után, meg ebben a helyzetben már nem akarod bolygatni. Van, hogy tovább kell lépni, ehhez pedig teljesen ki kell zárni (valós és online életből is) az illetőt.

2022. márc. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!