Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 évesen szűz ferfi vagyok. ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen szűz ferfi vagyok. Engem mindig a szerelem és az motivált , hogy mindent megadjak majd a leendő páromnak. De úgy tűnik lekűzdhetetlen akadály van köztem és a beteljesült szerelem között. Most mi motiváljon? Titeket mi visz előre?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 09:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Most , hogy leírtam be is ugrott valami. Egész gyerekkoromban stresszeltem , de most megadhatom magamnak a nyugalmat amit apám miatt nem kaptam meg.
2021. nov. 18. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Jól elbeszélgetsz itt magadba, ehhez mi nem is kelünk :)
2021. nov. 18. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
A nőknek általában nem kell olyan pasi, akik a szerelembe szerelmesek és nem a nőbe. Nekem ennek a típusnak tűnsz, aki próbálkozik nálam is és az összes barátnőmnél is, mert ő a nagy szerelmes. Ha megismersz egy nőt, akkor ne rögtön így közelíts, mert eltaszitja. Raersz akkor bizonyítani a nagy szerelmet ha már együtt vagytok.
2021. nov. 18. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
3.kommentelonek igaza van. Nekem is volt ilyen ismerősöm. Ugyanennyi idősen szűz meg minden (még most is az szerintem). Eloadta hogy en hogy bejövök neki. Aha, aztán meg kérdezgette, van-e szingli barátnőm, aki ismerkedne. 😅
2021. nov. 18. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
De cuki vagy. Remélem összejön valami.
2021. nov. 18. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Én is a hármas válaszolóval értek egyet. Itt is nagyon jól megfigyelhető, hogy sokan szidják a "nem rendes" fiúkat, meg a nőjüket, hogy olyannal vannak együtt, bezzeg ő a tenyerén hordozná, meg mintapasi lenne. Közbe sose volt barátnője...

Nem álmodozni kell, hanem leszállni a földre, és az alaptiszteleten túl annak megadni a bizalmat, szeretetet meg megbecsülést, aki megérdemli. Tapasztalni kell, általában nem úgy van, hogy ha én romantikus alkat vagyok, akkor az első lesz a sírig tartó nagy szerelem.

2021. nov. 18. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem köszi a válaszokat!

2 ja igen jól elbeszélgetek magammal , de azért mással is szívesen;)

3 sose értettem magam , hogy miért nem vagyok hajlandó megalkudni,félek a csalódástól.

Amúgy szerelmesnek lenni a szerelembe egy igen csak érdekes gondolat , mert nagyon könnyen függésbe esek -volt egy lány akibe 5 évig plátóian szerelmes voltam.🤦‍♂️ még mindig őt keresem amúgy de hogy miért vagyok ilyen zizi azt se vágom.🤦‍♂️

4 hát azért én ilyet még nem mondtam lánynak:D

5 köszönöm :D kedves tőled neked is ezt kívánom

6 igazad van

2021. nov. 18. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!