Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen szűz ferfi vagyok. Engem mindig a szerelem és az motivált , hogy mindent megadjak majd a leendő páromnak. De úgy tűnik lekűzdhetetlen akadály van köztem és a beteljesült szerelem között. Most mi motiváljon? Titeket mi visz előre?
Én is a hármas válaszolóval értek egyet. Itt is nagyon jól megfigyelhető, hogy sokan szidják a "nem rendes" fiúkat, meg a nőjüket, hogy olyannal vannak együtt, bezzeg ő a tenyerén hordozná, meg mintapasi lenne. Közbe sose volt barátnője...
Nem álmodozni kell, hanem leszállni a földre, és az alaptiszteleten túl annak megadni a bizalmat, szeretetet meg megbecsülést, aki megérdemli. Tapasztalni kell, általában nem úgy van, hogy ha én romantikus alkat vagyok, akkor az első lesz a sírig tartó nagy szerelem.
Értem köszi a válaszokat!
2 ja igen jól elbeszélgetek magammal , de azért mással is szívesen;)
3 sose értettem magam , hogy miért nem vagyok hajlandó megalkudni,félek a csalódástól.
Amúgy szerelmesnek lenni a szerelembe egy igen csak érdekes gondolat , mert nagyon könnyen függésbe esek -volt egy lány akibe 5 évig plátóian szerelmes voltam.🤦♂️ még mindig őt keresem amúgy de hogy miért vagyok ilyen zizi azt se vágom.🤦♂️
4 hát azért én ilyet még nem mondtam lánynak:D
5 köszönöm :D kedves tőled neked is ezt kívánom
6 igazad van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!