Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket/mennyire élvezitek, ha egy lány húzza az agyatokat?
Most nem arra gondolok, hogy hülyít, hanem a flörtre és arra, hogy nem kaphattok meg mindent azonnal.
Nem tesztelésnek szánom, mert szerintem annak semmi értelme, egyszerűen csak élvezem, hogy az ember nem lő le minden poént az elején, szeretem a "majdnem csókokat", az apró kacérkodásokat, célzozgatást ezzel kapcsolatban, mielőtt bármi történne...
És ugyanígy vagyok a szexszel is, sosem volt egyéjszakásom, szerintem nem is lesz, szeretem ezt húzni, nyújtani... Bár már nem vagyok szűz, nem szeretem sürgetni a szexet, nem azt mondom, hogy teljen el x hónap, vagy fél év, de szeretném az azt megelőző időszakot is kiélvezni úgy, hogy nem jóformán csókról szexre történik a váltás, hanem mit tudom én, közös fürdés, meztelenül ölelkezés, pettingelég, ilyesmi.
Csak attól tartok, hogy ezt a lépésről lépésre apránként haladós dolgot senki sem élvezné rajtam kívül és hülye tinis szokásnak tartaná, amit az ember szűzlányokkal művel, szintén szűzként maximum. Már az előjátékra is azt mondják sokan, hogy azt is csak a nő élvezi, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van-e azzal is, meg ezekkel is. Azt azért mégsem akarom, hogy ha lesz párom, csak szenvedjen, vagy "udvariasságból"/szeretetből menjen bele, csak az én kedvemért.:/
21L
Nem vagyok benne az ilyesmiben, gyerekes játszmázás és mivel a nő akar irányítani, irritál. Dobbantanék hamar.
26/F
Azt a részét,hogy húzzuk a dolgokat az még tetszene is. De amikor már totál fel vagyok húzva mert hónapokig csak húzzuk akkor minimum a petting, de az, hogy csak közös fürdés és semmi más amikor már megőrülök érted azt nem bírnám és nem is tudnám hova tenni.
28/F
Na, azért nálam is van egy határ. :D Onnantól, hogy komolyabbra fordul a dolog (és nem csak ismerkedünk meg randizgatunk) nem várnék én sem 2 hónapnál többet a szexszel. Csak azért közben szeretném megejteni az ilyen apróságokat, mert szerintem sokkal jobb úgy, ha egyrészt ismeritek egymás testét valamennyire, másrészt tényleg egymásnak estek, mert annyira nem bírjátok. Ráadásul az ilyen "enyhébb", "ártatlanabb" dolgok a szex után nem tűnnek már olyan nagy számnak, még ha elő is fordulnak a kapcsolatban (meg általában szex a vége akkor már :D).
#6. Na, ez is kb ez a kategória, amit mondtam... Akár írva, akár csinálva. :D Van, aki szerint ez cringe, de szerintem jópofa dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!