Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket/mennyire élvezitek, ha egy lány húzza az agyatokat?
Most nem arra gondolok, hogy hülyít, hanem a flörtre és arra, hogy nem kaphattok meg mindent azonnal.
Nem tesztelésnek szánom, mert szerintem annak semmi értelme, egyszerűen csak élvezem, hogy az ember nem lő le minden poént az elején, szeretem a "majdnem csókokat", az apró kacérkodásokat, célzozgatást ezzel kapcsolatban, mielőtt bármi történne...
És ugyanígy vagyok a szexszel is, sosem volt egyéjszakásom, szerintem nem is lesz, szeretem ezt húzni, nyújtani... Bár már nem vagyok szűz, nem szeretem sürgetni a szexet, nem azt mondom, hogy teljen el x hónap, vagy fél év, de szeretném az azt megelőző időszakot is kiélvezni úgy, hogy nem jóformán csókról szexre történik a váltás, hanem mit tudom én, közös fürdés, meztelenül ölelkezés, pettingelég, ilyesmi.
Csak attól tartok, hogy ezt a lépésről lépésre apránként haladós dolgot senki sem élvezné rajtam kívül és hülye tinis szokásnak tartaná, amit az ember szűzlányokkal művel, szintén szűzként maximum. Már az előjátékra is azt mondják sokan, hogy azt is csak a nő élvezi, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van-e azzal is, meg ezekkel is. Azt azért mégsem akarom, hogy ha lesz párom, csak szenvedjen, vagy "udvariasságból"/szeretetből menjen bele, csak az én kedvemért.:/
21L
Építő kritikával illetni is ér? (: Hobbi szinten írogatok (nem kifejezetten ilyet, de minden sztoriban van szinte erotika, itt is, indokolt esetben és indokolt részletességgel) és tudom, mennyire nehéz egy ilyen részt úgy megírni, hogy tényleg szexi legyen, ne kínos, vagy röhejes a szóhasználattól. Ritkán sikerül.:D
Elcsábítást nem kérek, így nem ér.:)
Nekem be jön az ilyesmi.
Nem vagyok híve a rögtön a közepébe dolognak.
Volt pl egy lány, akivel buliba egymás kezét simogattuk.
Feküdtünk egy ágyon, többiek körülöttünk, és ilyen kéz petting volt, vagy mi. De semmi más, még csók se, még tapizás se akkor.
Éjszaka aztán elszabadultunk... Maga a sexre nem is emlékszem, de amit előtte történt az annyira jó volt és egyedi. Sose fogom elfelejteni.
És nem is próbáltam azóta se ezt a kezes dolgot. Nyilván fogtam meg más csaj kezét, de nem éreztem ugyan azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!