Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van zavarban, miért feszeng a közelemben, ha egyszer nem akar tőlem semmit?
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de én pont akkor szoktam így viselkedni, ha tényleg nem akarok semmit a másiktól, viszont tudom, hogy ő meg igen.
Nem akarom megbántani, de közben biztatni sem, ezért elbizonytalanodom, hogy hol a határ, amit még nem vesz biztatásnak. Időnként tudok természetesen viselkedni, de aztán beugrik, hogy talán ez már túlzott közvetlenség, és elutasítóvá válok.
Nem jó ez az állapot senkinek, de az idő talán megoldja (meg ha mindkettőtöknek lenne párkapcsolata, amiben jól érzi magát).
Pont ezzel a sok ellentmondással tartja fent az érdeklődésemet.
Volt már korábban egy másik lány, aki elutasított és kulturáltan megbeszéltük, hogy jóban maradunk ami sikerült is. Utána teljesen természetes lett velem, nem volt zavarban, nem került, nem feszengett, hanem totál higgadt és baráti volt velem, így megmaradt a jó viszony, bár ő egy magabiztosabb lány volt, lehet hogy ez nem mindenkinek megy.
#8 Akkor szerinted mit kéne tennem?
Ne keressem többet, vagy mit csináljak?
Ha te ilyen helyzetben lennél, minek örülnél, ha mit tenne a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!