Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van zavarban, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van zavarban, miért feszeng a közelemben, ha egyszer nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régen haverok voltunk, aztán elkezdtem egyre többet érezni iránta, majd végül bevallottam neki, hogy többet szeretnék,mint barátság és elutasított, erre mondtam, hogy jó, akkor maradjunk haverok. Ő viszont elkezdett kerülni, más lett mint előtte, nekem nagyon rosszul esett, hogy olyanok lettünk mint két idegen. Próbáltam vele megbeszélni (többször is) és mindig azt mondta hogy ő szeretné ha jóban maradnánk és természetes hogy barátok vagyunk, de közben meg egyre elutasítóbb lett velem, egyre inkább feszengett a közelemben, így végül én mondtam neki, hogy inkább szakítsuk meg a kapcsolatot egy időre, de ez lehetetlen mert egy helyen dolgozunk, pár héten belül újra elkezdtünk beszélgetni, de teljesen kiszámíthatatlan ,egyik pillanatban lelkesen javasolja hogy csináljunk közös programokat, máskor meg rám se néz, vagy ha odamegyek hozzá beközli, hogy mégsem akar jönni velem. Ha meglát sokszor zavarba jön, máskor bunkózik, megint máskor tök természetesen elbeszélgetünk. Tényleg csak annyit szeretnék, hogy normalizálódjon a kapcsolatunk és jóban legyünk mint régen, de nagyon megnehezíti a dolgom ezekkel a folyamatos hangulatingadozásaival. Már rég nem érdekelne ha folyamatosan természetesen viselkedne velem, viszont ezzel a sok furcsasággal mindig azt az érzetet kelti bennem,mintha érezne még irántam valamit és így nem tudok túllépni ezen, pedig szeretnék már mások felé nyitni, de így csak rá tudok gondolni.

2016. nov. 29. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
# 10: nehéz kérdés. Ha amúgy kedvelem, meg valami miatt amúgy is kapcsolatban kellene lennünk, akkor valószínűleg az tenne jót, ha jó ideig tartaná a három lépés távolságot. Tehát semmi közös program, meg meghitt beszélgetés... hanem egyszerű "kedves ismerős" szint. Ez az, amit még tudnék jól kezelni. Aztán ha ez beáll, lehet, hogy további baráti kapcsolat is kialakulhat.
2016. nov. 29. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Én miért nem futok össze ilyen lányokkal, csak idióta pinyátákkal? :(
2016. nov. 29. 14:56
 13/18 A kérdező kommentje:

Hiába futottam össze vele, ha egyszer semmi nem lesz belőle.

Nem tehet róla a lány, de nagyon sok energiámat elvette, hogy akaratlanul kétségek között tartott. Belefáradtam az egészbe.

#11 Köszönöm a válaszod! Innentől akkor így állok hozzá, aztán talán majd egyszer újra barátok leszünk, mindenkinek így lesz a legjobb.

2016. nov. 29. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Hasonlóan voltam én is; a #8-as jó választ adott, bizonytalanságom és kételyem ezúttal eloszlott.

Köszönöm itt neki.

25F

2016. nov. 29. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
mármint értem, hogy a lány miért viselkedik úgy, ahogy...
2016. nov. 29. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:

" Hiába kérdeztem, hogy mi baj velem. Azt mondta, hogy semmi. Egyszerűen csak nem..."

Mégis mi a fenét mondjon erre? És mit nem értesz ezen? Ha nem mozdítasz meg benne semmit, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogod érdekelni. Ilyen a párkeresés. Van akinek bejövünk, van akinek nem. Van aki bejön nekünk, van aki nem. Van akinél ez az első percen tudjuk, hogy nem lesz közöttünk semmi, és van akinél csak a harmadik randi dönti ezt el. Nincs ezen mit magyarázni, egy felnőtt embernek ezt minden szócséplés nélkül is meg kell értenie.

2016. nov. 30. 11:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Jól van, már megértettem. Csak ugye korábbi tapasztalataim alapján, ha egy nő azt mondja, hogy nem, azt nem feltétlen gondolja úgy...de mindegy. Az ő esetében kétségtelenül a nem az nem, úgyhogy innentől végleg hagyom az egészet.
2016. nov. 30. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt? Előrelépés esetleg?
2017. máj. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!