Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van zavarban, miért feszeng a közelemben, ha egyszer nem akar tőlem semmit?
Hiába futottam össze vele, ha egyszer semmi nem lesz belőle.
Nem tehet róla a lány, de nagyon sok energiámat elvette, hogy akaratlanul kétségek között tartott. Belefáradtam az egészbe.
#11 Köszönöm a válaszod! Innentől akkor így állok hozzá, aztán talán majd egyszer újra barátok leszünk, mindenkinek így lesz a legjobb.
Hasonlóan voltam én is; a #8-as jó választ adott, bizonytalanságom és kételyem ezúttal eloszlott.
Köszönöm itt neki.
25F
" Hiába kérdeztem, hogy mi baj velem. Azt mondta, hogy semmi. Egyszerűen csak nem..."
Mégis mi a fenét mondjon erre? És mit nem értesz ezen? Ha nem mozdítasz meg benne semmit, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogod érdekelni. Ilyen a párkeresés. Van akinek bejövünk, van akinek nem. Van aki bejön nekünk, van aki nem. Van akinél ez az első percen tudjuk, hogy nem lesz közöttünk semmi, és van akinél csak a harmadik randi dönti ezt el. Nincs ezen mit magyarázni, egy felnőtt embernek ezt minden szócséplés nélkül is meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!