Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket mennyire zavar ez?
Figyelt kérdés
Ha egy lanynak oldalt felnyirt haja van ? Ott sem kopasz csak par mm-es,egyebkent mashol kb.hatkozepig ero hosszu hajam van.Van akinek ez bejon? En szeretem igy,nem akarnam megnoveszteni mas kedveert de igy lenne eselyem?2016. dec. 22. 20:19
1/17 anonim válasza:
Pasifüggő, de szerintem egy nőn undorító! :)
2/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ilyen. Véleményem szerint az olyan tinik hordanak ilyen hajat, akik még keresik önmagukat lázadnak, vagy mennek a divat után mint a birkák. Egy felnőtt nő ne nézzen úgy ki mint egy bohóc.
3/17 anonim válasza:
Hááát. Nem mondom, hogy rajongok érte, de ha amúgy rendben lennél belsőleg és egy hullámhosszon lennénk, akkor ez az elviselem kategória. :D
22/F
4/17 anonim válasza:
engem taszít. hosszú haj 4evör, bocs
5/17 anonim válasza:
Van olyan akinek bejön és van olyan akinek nem.. Neked olyat kell találni, akinek ez tetszik.
6/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen vagány csajok
7/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, főleg ha még jól is áll, van olyan lány/nő, akin észvesztően jól néz ki :D
18f
8/17 anonim válasza:
3 vagyok. Ez pl szerintem egész jól néz ki. :D
9/17 anonim válasza:
Ha magadnak így tetszik akkor miért kellene megváltoztatni?
Igen,vannak fiúk kiknek tetszik.
Van akinek a rövid,vagy a hosszú,vagy a frufru.
Színe lehet:piros,kék,fekete,fehér,barna,szőke,vörös.
Mindegy,egy visszafogott smink is belefér.
Nem a hajviseleten múlik,hogy valaki tetszik e valakinek.
10/17 anonim válasza:
Szerintem hatásvadász, ami meg nem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!