Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok olyan Férfit majd akit nem zavar a származásom?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom, ennek számtalan oke lehet és van is! Ezekről most nem akarok itt írni, de úgy gondolom a származásom, mert roma vagyok nagy hátrány és sajnos eddig nem igazán érdekeltem a srácokat, sokan kerekperec kimondták, hogy semmi gond nincs velem, de mivel roma lány vagyok nem akar tőlem semmit...mert nem merne felvállalni stb.

Próbálok nyitni, barátságosabb lenni, de néha nagyon nehéz és félek az eulatasítástól is.

19\L

2016. nov. 15. 21:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%

Talán ha a kedves roma társadalom nem mindig azzal lázongana, hogy "jajj mert roma vagyok?", akkor lehet nem utasítanának el reflexből.

Most is ezt olvashatjuk, csak konszolidáltabb formában.

Azért valld be, hogy kiharcolták maguknak az ellenszenvet!

2016. nov. 15. 21:45
 2/26 anonim ***** válasza:
Kétségkívül nehezebb, de nekem volt egy cigánylány osztálytársam, és nemrég lett egy barátja. Mondjuk nincs róla kép facebookon, azért kíváncsi lennék rá. :D
2016. nov. 15. 21:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy még, így nem csoda, hogy olyan kifogásokat kaptál, mint a származásod.

Előre is elnézést, ha indiszkrét leszek a következő kérdéseimmel, de: a családi háttered egyébként rendben van? Dolgozó szülők, tiszta, rendes lakás, vagy már külön élsz? Tanulsz még, vagy már dolgozol? Tehát vannak ambícióid, építed a jövőd? Ha ezek rendben vannak, akkor csak idióta kibúvókat kerestek a korábbi fiúk/férfiak, de bőven van esélyed arra, hogy normális párt találj.

2016. nov. 15. 21:50
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
mert félnek hogy rájuk száll az egész családod..
2016. nov. 15. 21:51
 5/26 anonim ***** válasza:
51%
Fogsz találni olyat, akinek te leszel a fontos, nem a származásod, nem a családi háttered. Az, aki az embert és a nőt látja benned, azt nem fogja ez érdekelni.
2016. nov. 15. 21:52
 6/26 A kérdező kommentje:
Talán fontos lett volna megemlítenem, hogy csecsemő korom óta magyar családban nevelkedtem. Nevelőszülőknél élek. A cigányok közé soha nem ment a beilleszkedés, teljessen más neveltetést kaptam és nem is voltam olyan közegben ahol velük lehettem volna. A szüleim dolgoznak, mindenki. Én jelenleg Érettségin vagyok ez az utolsó évem. És igen, mindenképpen tovább tanulok. A kérdésem nem lázongás akart lenni. És nem szeretnék a rasszizmusról, annak megjelenési formáiról beszélni, mert elsősorban nem ez a téma. De köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. nov. 15. 22:00
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kislány, őszintén sajnállak. Cigányok közt nem vagy otthon, a nem cigányok elutasítanak, mert látszik rajtad a származásod. Ez egy nagyon nehéz élethelyzet a számodra (nagyjából olyan, mint a keresztényként nevelkedett zsidó, akin látszik a származása). Nem tudom megjósolni, hogy találsz-e hozzád illő férfit, de remélem, hogy sikerülni fog, és boldog leszel.
2016. nov. 15. 22:37
 8/26 anonim ***** válasza:
Első körben az jutott az eszembe, hogy miért nem próbálkozol srácoknál? Vagy ők is elutasítanak, mert roma vagy? Akkor miért csodálkozol? Vagy nem próbálkozol náluk, mert romák? Akkor miért csodálkozol?
2016. nov. 15. 22:41
 9/26 anonim ***** válasza:
Roma srácoknál, az kimaradt. Mondjuk nem olvastam el a kèsőbbi hozzászólásodat, két világ között élni tényleg nem könnyű.
2016. nov. 15. 22:44
 10/26 anonim ***** válasza:
Erről jutott eszembe, van egy kedves barátnőm, őt nagyon sokan romának nézték, de mégis van barátja, pedig külsőleg kicsit olyan mint egy indiai.
2016. nov. 15. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!