Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hogy zavar? Srácok titeket is zavarna?
Olyan lánnyal akarok együtt lenni aki annyi vagy kevesebb pasival volt, mint én csajjal. 24 F és 4 lánnyal voltam.
Tehát ha olyan nővel jönnék össze aki már úgymond kiélt, a zavarna és végig bennem lenne, hogy "be kell hoznom" őt ilyen téren.
Akkor te már a 4 nőtől "kiélt" vagy?
Egy egy akkora marhaság, hogy nem is találok rá szavakat.
A te dolgod. Olyan nőt választasz magadnak, amilyet akarsz.
Szerintem fura kicsit. Megérteném, ha nem akarnál olyan csajt, aki 15-20 pasival összefeküdt, de pl 5-10 expartnerrel pl mi bajod? Egy 24 éves nőnek ennyi szerintem belefér. És akkor nem kiélt nőről beszélünk.
Ha pedig úgy érzed versenyezni kell vele ha több partnere volt mint neked, (be kell hoznod a lemaradást) akkor nem vagy érett komolyabb kapcsolatra. Teljesen felesleges összejönnöd bárkivel.
Dehogynem értjük, te nem azt tartod a legfontosabbnak, hogy szereted-e, vagy sem, hanem, hogy győztese legyél valami versenynek.
De most képzeld el, hogy neki összesen mondjuk 2 partnere volt, és akkor te elégedett leszel.
Ő meg úgy gondolkodik, mint te, és benne lesz, hogy be kell hoznia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!