Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy zavar?
Az exem most a hugomnál próbálkozik. Akinek ez láthatoan bejon.
Nem érzek iranta már semmit de egyszeruen frusztral.
Egyebkent ez mindig igy volt. Tini korunkban is azok a pasik akik nekem tettek a szepet utana, a hugomnak is! De viszont aki a hugomnal kezdemenyezett csak nagy ritkan probalkozott nalam.
Nem tehetek rola nagyon zavar ez az exes dolog. Mert ez azt jelenti, hogy amig velem volt addig a hugomra is szemet vetett vagy legalabbis bejott neki.
Volt valaki hasonlo helyzetben?
22/N
hát nem tudom...
nálunk az volt, hogy volt pár lány akik "szerelmesek voltak belém" fiatalabb korban és már tini korban is és én elutasítottam őket, végül a bátyámmal jöttek össze :D
ez engem soha nem zavart, sőt örültem, hogy nem bánkódnak miattam, nem érek én annyit :D
ha most az exem (majdnem 2 éves kapcsolat!) összejönne a bátyámmal, hát az kicsit rossz érzés lenne az elején, de szerintem meg lehetne beszélni...
nálatok milyen volt a szakítás? mert ha normálisan megbeszéltétek, akkor szerintem itt is megtudjátok...
23F
A leírtak alapján a húgod jobb csaj nálad. Vagy szebb vagy jobb társaság.
Igazából tenni ellene nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!