Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok titeket zavar, ha egy ferfi nagykepü es arogans? De veletek amugy meg normalis meg odafigyelö?

Figyelt kérdés
ilyennel eltudnatok kepzelni hoszabb tävra?
2016. máj. 16. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Durva ez a mai helyesírás téma :D

Pedig jobbnál jobb kütyüket vesznek emberek tízezrekért, százezrekért, de helyesen írni nem lehet velük :D Nem baj, facebookon elfér.

2016. máj. 16. 21:45
 2/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy van-e mire nagyképűnek lennie és, hogy milyen téren arrogáns.

Ha nem vészes, akkor elfogadnám, mert egy szinten én is ilyen vagyok, de ha már nagyon durván az, akkor nem hiszem.

2016. máj. 16. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Nem csípem a s_eggfejeket. Másrészt meg kutyából nem lesz szalonna. Csak a naiv pitsák dőlnek be az ilyeneknek, aztán meg koppannak.
2016. máj. 16. 21:48
 4/15 Sunshinedoll ***** válasza:
43%

Az arrogáns pasikat nem csípem, de az enyhén nagyképű szerintem tud vonzó lenni, ha tudja mikor és hogyan alkalmazza.

De olyan pasi nem kellene, aki másokkal sz-rul bánik, vagy tiszteletlen, még akkor sem, ha velem gondoskodó.

2016. máj. 16. 21:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és az ilyen a nővel is csak egy darabig normális.
2016. máj. 16. 22:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Engem ez nagyon zavarna.
2016. máj. 16. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem bírom elviselni a mostani páromnál sem ezt...velem nagyon aranyos, de nagyképű...mindenkinél jobbnak hiszi magát, szal elég elviselhetetlen
2016. máj. 16. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:
#5: Na ja, rá is szoktak pacsálni rendesen. Aztán meg fosnak kilépni a kapcsolatból, amiben lelkileg teljesen leépítik őket a delikvens "arrogáns" urak.
2016. máj. 16. 22:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Amikor még fiatal voltam éltem-haltam ezért a férfi típusért. Tűz volt a dologban. Mondom ezt 22 évesen.

Ma már azt hiszem kellőképpen lehiggadtak a hormonjaim ahhoz, hogy hideg fejjel álljak hozzá a pasikhoz.

Eladóként naponta több száz férfihez van szerencsém. Lehányom az összes nagyképű, faragatlan tökfilkót. Minőségi különbség van azok között akik kedvesen, meleg szívvel, közvetlenül jönnek be, nézelődnek, érdeklődnek, vásárolnak. Amikor nem csak veled kedves, hanem ahogy mindenki másra néz. Embernek néz mindenkit, és tiszteletteljesen közlekedik.

A vicc csak az, hogy a magánéletemben, mint társkereső NEM futok össze ilyen férfiakkal. De legalább él még a remény, hogy léteznek. SOHA többé, SEMMILYEN körülmények között nem szűrném össze a levet a kérdésben leírt férfi típussal.

2016. máj. 17. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna utálom az ilyeneket. Ne csak velem legyen hanem a körülötte lévőkkel is ... nem terveznék semmit egy tajparaszttal soha az életben! Ego és magabiztosság egy mértékig jó de ne legyen arrogáns bunkó senkivel. Kedvességbe nem halsz bele és az ékezet írásába sem
2016. máj. 17. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!