Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez normális? A párom heti 2szer elviszi a metróig a kolleganőjét aki nyomult rá, és neki is tetszett!? Többször is jelztem neki, hogy zavar, de tett rá!
Szerintem azért viszi el, mert még mindig tetszik neki.
Máskülönben tekintettel lenne rád.
Oké, a párok ne szabják meg a másiknak, hogy kivel barátkozzanak, de ilyen esetben érthető, hogy te nem örülsz neki, hiszen okod is van rá, szóval igazán lehetne tekintettel rád.
Mivel nem jött össze a dolog, így nem igazán értem, hogy a kérdezőnek milyen valós oka lenne a féltékenykedésre.
Ömm, talán az, hogy ha tetszik a pasasnak a nő, de nem jött össze, attól még ugyanúgy tetszik neki - ami egyértelmű is, máskülönben miért furikázna valakit úgy a pasi, hogy közben a barátnője érzéseit le se kakilja?
Ha a másik nő hajt rá, és a pasinak tetszik a nő, jó hogy fél a kérdező, mert ezekből lesznek a megcsalások.
Csak idő kérdése, hogy beadja a derekát a pasas.
Ha nem tetszene neki a kolléganő, akkor megtenné ezt a kis szívességet a párjának, hogy nem furikázgat más nőt, ráadásul olyat, aki még tetszett is neki. (meg tetszik is neki, ami egyértelmű)
Megteheti , nem szolhatsz semmit. De odamehetsz a munka utanra es mehetsz egyutt a pasiddal. Csinos cuccot vegyel fel. Esetleg vigyel egy szorhullato macskat vagy kutyat. Olyan cuki es jol osszeszorotod a csajt.
Vigyed a gyerekeket. Na azok majd kicikizik a csajt.
N
"Ömm, talán az, hogy ha tetszik a pasasnak a nő, de nem jött össze, attól még ugyanúgy tetszik neki - ami egyértelmű is, máskülönben miért furikázna valakit úgy a pasi, hogy közben a barátnője érzéseit le se kakilja?"
Mondjuk azért, mert jó ismerősök/barátok. Ha a srácnak van egy csepp esze, akkor nem rugdos ki senkit csak azért, hogy a féltékeny párocskája megnyugodjon.
Tetszeni tetszhet mindneki mindenkinek.
A barátnője meg max. addig zsarolgathatja érzelmileg, amíg azon nem kapja magát, hogy ő maga váltotta valóra a saját buta rémálmait.
Szerintem teljesen normális dolog. Nincs abban semmi különös, hogy egy kolléganőt elvisz a metróig vagy netán hazaviszi. Ez még nagyon távol van a megcsalástól. Mivel kollégák, napközben úgyis megtalálhatják egymás társaságát, ez ellen nem sokat tehetsz...
Az meg baromi hülyén hangzana, hogy "ne haragudj, nem vihetlek el, mert a barátnőm féltékeny".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!