Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy zavar ez engem?
Mindig tudta az ajándékok értékét, ő választotta ki gyakorlatilag, tehát ez nem igazán lehet a probléma.
A barátaira egy este alatt simán elkölt 10 ezret, velem kapcsolatban viszont volt hogy egy pár száz forintos üdítőt sem tudott kifizetni. Valóban beszélnünk kellene erről, de engem rettenetesen kényelmetlenül érint ez az egész.
Az biztos, hogy kényes téma, de ha kapcsolatban vagy valakivel, érdemes erről beszélni. Ha az zavar, hogy mindenki másra költ, de rád nem, akkor mondd meg, hogy hanyagolva érzed magad. Adj neki tippeket, hogy mivel engesztelhetne ki, de ne legyen túl konkrét. De lehet az is megoldás lenne, ha megbeszélnétek, hogy mostantól nincsenek nagy ajándékok. Te költhetsz magadra, ő meg magára. A közös programoknak meg nem kell pénzközpontúnak lenni, főleg, mert jön a jó idő.
Nálunk hasonló a helyzet, de én dolgozom, ő pedig még tanul, így bennem nincs semmi sérelem. Néha ő fizet, de legtöbbször én, nő létemre, de mivel neki jóval magasabb képzettsége lesz, majd fordul a kocka. Addig meg mondhatni kötelességemnek tartom őt támogatni :)
Tudod, ha nincsen pénze, és azért nem jártok el, akkor nem jogosan vagy megbántódva. Mivel alkalmanként kisegíted pár ezerrel, gondolom nincs nagyon eleresztve anyagilag.
DE! ha a barátaira olyan sokat költ, akkor igenis tedd szóvá, hogy ez miért van, valamint költs te is kevesebbet rá. Menj olyannal programokra pl barátnőkkel, akinek van rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!