Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, normális dolog az, hogy zavar a párom testsúlya?
Sokan majd jönnek, hogy jaj nem a külső számít, de erre szoktam mondani, hogy képzelj el egy tökéletes pörköltet. Azt akkor is imádnád, ha elsózott, ha leégett, vagy ha félig nyers?
Mond meg neki, hogy fogyjon le.
2: Azért nem minden nőnek sok a 80 kg :D
Én annyi vagyok és vékony.
Ez nehéz kérdés, mert ilyen szempontból nagyon különbözőek lehetnek az emberek. Én például tényleg tudok vonzódni a páromhoz akkor is ha fogy, akkor is ha hízik, nekem így is, úgy is tetszik.
Másoknak viszont sokkal fontosabbak a külsőségek. Ha nem is a szeretethez, a vonzalomhoz igen.
Szerintem nem biztos, hogy a kérdező a férfi.
A szeretethez lehet, hogy nem sok köze van, de a szexuális vonzalomhoz azért lehet köze, hogy van-e valaki 20 kiló súlyfelesleg vagy sem - és ez nyilván nem döntés, akarás kérdése.
Szerintem próbálj erről őszintén beszélni a pároddal, a lehető legtöbb tapintattal és érzelmi intelligenciával, mert még úgy sem könnyű anélkül, hogy sértődés lenne belőle.
Azért +- 20kg nem mindegy.
A szeretet nem a külsőn múlik, viszont a vonzódás igen.
Ahol pedig nincs meg a kémia, ott a kapcsolat nem sokáig fog megmaradni.
#4: Nem tudom, hogy férfi vagy, vagy nő, de...
80kg és vékony?? Hát ha nem vagy 190 magas és csupa izom, akkor nem, nem vagy vékony.
170 vagyok, 56kg-val. Van rajtam egy kis husi, nem vagyok végtelenül kisportolt. A barátnőm 165 és 60kg. Na ő vékony, de hozzáteszem, hogy tornász és világbajnok. Csupa izom a csaj.. Na az hogy te a 80kg-val vékony vagy.. még akkor se ha nehéz a csontozatod és izmos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!