Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, normális dolog az, hogy zavar a párom testsúlya?
Figyelt kérdés
Amikor megismertem csak 60 kg volt, most pedig 80 kg és 165 cm. Iszonyatosan zavar a pocakja, a szexet is kerülöm emiatt. Szerinte semmi köze a szeretetnek a testsúlyához. Mit tegyek, hogy vonzódjam hozzá?2015. jan. 14. 20:10
11/26 anonim válasza:
Sajnos én is híztam azóta, hogy megismerkedtünk a vőlegényemmel. Irodai ülőmunkát kezdtem el végezni 2 éve, és csak szaladtak a kilók, mivel reggel kocsiba be, 8 órát ülök, du kocsiba ismét be, és a mozgásom kimerül a kutyasétáltatásban.:/ de a párom sosem hozza szóba, állítása szerint ugyanúgy vonzódik hozzám, és kíván. Mondjuk érzem is, a szex gyakorisága és minősège nem változott. Viszont idèn házasodunk, és én nem éppen érzem jól magam így a bőrömben, ezért sportolni kezdtem és diétázni, mert nem akarom hogy az esküvői képeket visszanézve elsírjam magam, hogy hogyan nézek ki.:D mondjuk ha a párom előbb szóvátette vna, lehet h a kedvéért előbb nekiállok, de tulajdonképpen magam miatt teszem, hogy jobban érezzem magam. Kérdező, ha téged ennyire zavar a párod súlya, akkor finoman meg leher ezt beszélni. Sportoljatok együtt, motivàld.
12/26 anonim válasza:
10: Pedig de. Gyerekkoromtól kezdve sportoltam, 70 kilósan voltam csontsovány. 180 centi vagyok. Félmaratonra készülök. Szóval hidd el ;)
13/26 anonim válasza:
akkor most hizzak fel 60rol 80 kilora hogy jo legyek???
163 cm vagyok es no....
Kerdezo igazad van!
14/26 anonim válasza:
A szeretethez tényleg nincs köze a testsúlynak, de a szexuális vágyhoz igen!
Akinek a vékonyabb alkatú partner a vonzó, az esetleg el tud ideig-óráig fogadni egy átlagos testalkatút, de egy kövéret nem.
És ha undorodik a kinézetétöl, akkor a szex nem igazán lesz pozitív, mégha összeszedi is magát az illetö és kényzeríti magár rá.
15/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2015. jan. 14. 20:33
16/26 anonim válasza:
A probléma az, hogy valószínűleg természetes neki hogy hízik és semmit nem tesz ellene. Nem az a megoldás, hogy így is kell szeretni mert egy nap 90-100 majd még több kiló lesz. Kérdés, hogy mért hagyja el magát? Az akaratgyenge ember más szempontból is veszélyes. Van egy határ, ami felett sajnos a súlyfelesleg nem vonzó és megszűnik a kémia. Az más, ha valaki súlyos betegség következtében lesz kopasz vagy veszti el egy végtagját az nem a gyenge akaraton múlik. Kérdezd meg magadtól, hogy akkor is szeretnéd-e ha vékony lenne de mondjuk kopasz? Van-e olyan belső tulajdonsága ami miatt csak ő kell? Ha a válasz nem, akkor megválaszoltad magadnak a kérdést.
18/26 anonim válasza:
80 kg-os pasi? Karácsonyfadísznek esetleg jó :) De a férfi 100 kg körül kezdődik, és nem 160 magas :)
19/26 anonim válasza:
azért +20kg nem mindegy, akárki akármit mond
ha nő hízott volna ennyit, ár nekiugrottataok volna, de mind1
mond meg neki, hogy zavar és jó lenne ha tenne vmit.
20/26 anonim válasza:
Kérdező te milyen nagy vagy, ha a férjed ekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!