Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog, vagy csak engem zavar, hogy a párom ennyire mell mániás?
Hát lehet, hogy poénos lesz kicsit a sztori, de nekem komoly...
Szóval 3 éves együttélős kapcsolatom van. Elég jól meg vagyok áldva cicivel és rohadtul irritál, hogy a párom ha kell, ha nem, állandóan a melleim fogdosásával van elfoglalva. Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy mondjuk melltartóba mászkálok, állandóan a sarkamba van és juj cici... tévézés közbe 5-10 percenként vagy fogdossa, vagy odahajol, hogy csókolgassa és azért ez hosszútávon rohadtul idegesítő, irritáló. Már többször rászóltam, hogy vegyen már vissza, mert idegesít és tök gáznak érzem, hogy mint egy kismajom, vagy mint egy kutya aki a játékát nyüstöli, kb ő is így viselkedik. Tegnap annyira felhúztam magam az értetlenkedésén, hogy fejezze már be a csöcsörészést, hogy mérgembe odavágtam neki, hogyha ennyire nem bír magán uralkodni, akkor keressen magának valaki mást, mert nekem még a szextől is elmegy a kedvem ezért. Sokszor elutasitom mostanába az együttléteket ezért is, mert kb nem felizgat, hanem felb.a.s.z idegileg, hogy mindig fogdos, és nem tudja mi az elég. Nem egy gumijáték vagyok. Normális, hogy ez engem idegesít? mást is idegesítene? Amikor rászólok, még ő van megsértődve. 33/F és 26/L vagyunk.
Igazán sokáig képes vagy magad szívatni, kitartó vagy.
Tehetetlenséged bosszant fel.
Neked ez a csöcsörészés rossz.
Neki ez valami fétise leszokni nem fog.
Vagy elfogadod és megszereted vagy elváltok.
Hogy normálps választ tudjunk adni, látni kine azokat a ciciket, lehet hogy valamilyen hipnotikus erővel bírnak.
Na de a viccet félretéve, még engem is idegesítene ha 10 percenként a farkamat nyüstőlné. Annak ellenére hogy nem vagyok meleg. Bár ez nála eleve elképzelhetetlen, egyedül azt tartanám viccesnek, ha egy gyógyszer ezt váltaná ki belőle, mondjuk egy napig. :)
Mivel napi 1 ora szexigenyem lenne, ez beleferne. Sot szexelnek vele naponta. Akkor szerintem nem annyira csinalna, de nem lenne olyan baj. En is imadom a melleim.
N
3 éve megy már? Jól bírod.
Ha nem esik jól,akkor megkéred, hogy csak a hálószobában illetve előjátékként "használja",amikor neked jól esik.
Ha párod, beszéld meg vele!
Én is meg szoktam simizni a páromnak. Még sosem szólt hogy zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!