Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit közelebb kerültünk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit közelebb kerültünk, de közben távolabb is. Az alábbi dolog baj vagy normális?

Figyelt kérdés

Pár hónapos kapcsolatról van szó, de csak hetente egyszer találkoztunk mindig is. Most viszont pár napot egy lakásban töltöttünk és hát volt pár apró csalódás.

Ha jól emlékszem nem is bújtunk össze az ágyban.

Puszi, csók alig volt. Reggel munkába rohanás, készülődés, délután hulla fáradt a másik.

Tudom, ez megesik, de attól még csalódás volt.

Minden hétköznap szürke lesz és csak elrohanunk egymás mellett?

Nálatok hogy működik ez?

2016. jan. 21. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen szürke, vagy eszeveszett szerelem kell, ami elmúlik egy idő után, vagy ill. utána TUDATOSSÁG. Ha nem figyelünk tudatosan, mi is így járunk sok évi házasság után, de figyelünk, és csináljuk azért is, én is kb magamat emlékeztetem, hogy most nem fekszem le aludni, haenm akkor is oda megyek a páromhoz és kedveskedem neki, és viszont.Ehhez intelligencia, és tudatosság kell.
2016. jan. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!