Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis dolog?
Eloszor is elnezest a felreutesek es az ekezetek hianya miatt. Mobilrol irok. :)
Eppen ezert nagyon tenyszeru leszek:
En 40 leszek par nap mulva
A lany szinten,de csak 38
Gyerek nincs sajnos,bar EN nagyon szeretnek
O ket muszakos nover 12 oraban,plusz mar csak 2 mellekallasa van,mert a harmadikat nem kis balheval lemondattam vele.
En 8 oras vagyok
Anyagi gondok igazabol nincsenek,de neki elorelatoan "muszaj" csinalnia,mert mi van ha... Mondja o.
Atlag havi 10-40ezret el tudunk tenni,de o megy maszekolni es rohadtul unom mar,mert:
E miatt kb napi 3 orat tudunk egyutt tolteni,amiben MINDEN benne van es ez nekem keves.
Ugy van benne minden hogy a teloja allandoan online van,es 5 percenkwnt ugrik ra hogy facebook,messenger,viber ,stb. Most ez hivj,most az.
Van nap h egesz vegig rajta log.
Most en vagyok a hulye h ez zavar ?! o_0
Valamint allandoan bulizni akar. Oke,de szerintem az ejszakaba nyulo bulizasokat mar nem igazan kellene eroltetni. En dog faradt vagyok,mert fel otkor kelek.. Egyebkent o is.
De o "sosem" faradt. Aha. Kb 30 masodperc alatt elalszik,akar az olemben is!
De bulizni akar mindig. Jo ,ezer eve nem volt,nelkulem is elmenne. Sajnos.
Nyilvan nem tetszik nekem..
Hiaba kerem h legalabb egy estere lojje le a netet. Nem akarja. Ja,fuggo. Mondtam is neki,probaltam megbeszelni vele,de ebbol nem enged.
A buli iranti vagyat meg csak fokozza az egyebkent jo fej,szinten 40es kolleganoje,aki elvalt es most eli nagyon sokadik teenager korszakat. Ugy erzem hogy visszahuz minket a "haladasban".
Szerintetek mit kellene tennem? Igazabol a fenti problemak ugy 3 honapja kezdtek jelentkezni,elotte nem volt semmi ilyen gond.
Egyebkent kozel egy eve vagyunk egyutt.
Meglatas? :-/
Szerintem sem passzoltok!
Biztos nagyon intenzív az életetek együtt, de neki nélküled is elég intenzív. Nem adsz neki pluszt, különben nem vágyna el így bulizni és netezni éjjel-nappal!
Biztos valami múltbéli dolog miatt alakult ez ki nála, esetleg elpazarolt éveket egy pasira,és azóta inkább kiéli magát. A pénz dologtól való félelem, hogy inkább dolgozik 2-3helyen is azt mutatja, hogy aggódik, de szeretne még élni és kiélvezni a lehetőséget.
Neked egy nyugodtabb nő kellene,aki céltudatosabb és hasonló jövőt képzel el.
Írtad, te már babára vágynál, hát jobb,ha keresel inkább egy anyatípust!
En ugy gondolom egy bizonyos kor utan mar merlegelni kellene a dolgokat,nem ?
Egyebkent van racio a valaszokban sajnos.
Igen,15 evig vergodott egy idiota es bunko ,embernek kevesbe nevezheto eloleny mellett. Pluszkent meg annyit hogy szegenykem szulei mar nem elnek. Rak. O meg sugarterapian dolgozik. Eleg bonyolult a szitu. Vannak meg dolgok ,szerintem osszefuggesek is,de ezeket igyfejbol mindet nem tudom leirni..
Szoval szerintem o nem veletlenul ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!