Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok olyan Férfit majd akit nem zavar a származásom?
Még soha nem volt barátom, ennek számtalan oke lehet és van is! Ezekről most nem akarok itt írni, de úgy gondolom a származásom, mert roma vagyok nagy hátrány és sajnos eddig nem igazán érdekeltem a srácokat, sokan kerekperec kimondták, hogy semmi gond nincs velem, de mivel roma lány vagyok nem akar tőlem semmit...mert nem merne felvállalni stb.
Próbálok nyitni, barátságosabb lenni, de néha nagyon nehéz és félek az eulatasítástól is.
19\L
Szerintem bármilyen srácnál próbálkozhat..
Ha elutasítja akkor mi van ? Teli van a gyakori ilyennel, hogy fiu probálkozik, akár 100x is és akkor sincs sikere, most ha a fiuk 80%a elutasítja akkor se igazán rossz az arány..
Egyszerűen keresni kell és nem siránkozni.
Főleg előnyben lesz mert tud összetett mondatokat írni :)
Ez kemény dió.
Én borsodi vagyok, láttam eleget, szal nem kockáztatnék.
Köszönd meg a fajtársaidnak, már bocs.
Én is roma lány vagyok, értem miről beszélsz,ugyanezen megyek keresztül. Én a vérszerinti,roma családomban nőttem. Nem akarlak elkeseríteni,de nem találtam egy olyan fiút sem, aki elfogadott volna.Hiába vagyok, tanult,tiszta,egy tisztességes lakásban élek,mégis zavarja az embereket a bőrszínem.Szintén 19 éves vagyok,és még soha nem volt barátom. És ha lesz is egyszer gondolom nehéz lesz felvállalnia a barátai,rokonai előtt és az ő nyomásukra úgyis dobni fog :( És persze én sem érezném jól magam olyan környezetben, ahol mindenki utál és lenéz. Én már elfogadtam, hogy egyedül leszek, eleve így tervezek előre. És tudod, ha ok nélkül annyi bántást,sértést kapsz másoktól mint én (de feltételezem neked is kijutott belőle bőven),egy idő után nem is vágysz már annyira társra. Szóval kívánok neked sok erőt és kitartást,remélem megtalálod a szerelmet, de ha nem tanuld neg a nélkül is élvezni az életet :(
19/R/L
Biztos fogsz.
Én tipikusan előítéletes, metált hallgató társaságban mozogtam mindig (ez a stílus mai napig mai közel áll hozzám) és elég hogy is mondjam, a városnak a gettósodott környékéhez közel, ahol sok negatív tapasztalat ért, mégse tartanám kizártnak, hogy csak ez miatt ne jöjjek össze egy roma származású lánnyal,ha minden tökéletes lenne ezenkívül. Egymás családját meg nem feltétlen kötelező látogatni.
Ez viszont így szomorú :/ Nagyon sajnálom, ami veled/veletek történik. Ellenben még mind a ketten csak 19 évesek vagytok, szerintem ne adjátok fel. Értelmesnek tűntök, csak idő kérdése. Ismerkedjetek, barátkozzatok, és ha látják, hogy a bőrszínetek ellenére normálisak vagytok, akkor előbb utóbb rátaláltok majd arra, aki szeret titeket és megbecsül.
Sok sikert kívánok ehhez, és kitartás! :)
Szerintem fogsz (fogtok) találni.
De igen egyelőre ne akarjátok. Menj egyetemre(főiskolára), s remélhetőleg ott lesz aki egyrészt nem rassz alapján, hanem azonos érdeklődési terűlet, közös Tanulmányok alapján keres párt, másrészt akár ugyanúgy mint te roma, s egymásra találtok 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!