Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket nagyon zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nagyon zavar (kizáró ok) ha egy fiú született munkakerülő?

Figyelt kérdés
Igen nagy jólétben nőttem fel, így nem igazán kell dolgoznom, van 1000+1 jobb dolog is, amivel elfoglalom magam, élvezem, nagy kanállal falom az életet, bulizok, utazgatok, eszem, iszom ,mulatok. Nyilván ha elvégzem az egyetemet, majd nekem is lesz munkám, de addig is minek erőltessem meg magam. Nem fogok szolidaritásból szar melókkal gürcölni fillérekért ,csak azért hogy jobban kedveljenek a kortársaim, ha valaki emiatt nem bír, hát egye penész, akkor így jártam. Nem érdekelnek az álszent, képmutató dumák, sztem ők se húznák az igát, ha megengedhetnék maguknak. Az ember ha már megteheti, akkor miért ne csinálhatná azt amit akar.
2016. aug. 16. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt írod, hogy nem érdekel, ha valaki emiatt nem bír, akkor minek írtad ki a kérdést? Ha valóban így van, akkor nem mindegy, milyen választ kapsz?
2016. aug. 16. 21:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Ja hát csak kíváncsi vagyok anonim lányok véleményére, hogy arányaiban hogy ítélek meg a magamfajta alakokat.
2016. aug. 16. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerencséd van, hogy sok-sok lánynál nem kell semmit felmutatnod, csak a pénzedet & életmódodat. Normálisabb lányoknak ennyitől biztos nem leszel szimpatikus :D
2016. aug. 16. 21:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék szimpatikus nekik? Nem a társadalom által elfogadott "normálisnak" nevezett séma szerint élek, ez tény, de legalább nem csapom be saját magamat, se másokat, nem játszok szerepet, hanem csak simán, őszintén, élek bele a világba, olyan dolgokkal foglalkozom, amik boldoggá tesznek.
2016. aug. 16. 22:04
 5/17 Sunshinedoll ***** válasza:
99%
Egy arrogáns faroknak tűnsz, aki teljesen megbízhatatlan és akinek nincs felelősségérzete. Ez mondjuk engem nagyon zavar (kizáró ok).
2016. aug. 16. 22:31
 6/17 A kérdező kommentje:
:D Na végre valaki a kérdésre válaszolt!
2016. aug. 16. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Ekkora arccal otthagynálad a pitlákba, anyuci-apuci pénzére könnyű verni magad, de amit meg te letettél, az egy büdös nagy nulla.
2016. aug. 16. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Ebben mi a munkakerülés? Te magad is azt írod, hogy ha végzel, dolgozni készülsz.
2016. aug. 16. 22:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát csak a korosztályomban szinte mindenki dolgozik már, emiatt sokak szemében tényleg egy nagy 0 vagyok, mert hogy még egy fűszálat nem tettem keresztbe. Nem vágyom a munkára, valószínűleg fogok valamit a szakmámban dolgozni, de nem feltétlen, csak ha találok olyat, amit szívesen csinálok. Olyan melót viszont sosem fogok végezni, amihez nincs kedvem.
2016. aug. 16. 22:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy gyarapodik a történeted, hogy tovább tudj provokálni. Amúgy látszik rajta, hogy nincs pénzed.
2016. aug. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!