Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok olyan Férfit majd akit nem zavar a származásom?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom, ennek számtalan oke lehet és van is! Ezekről most nem akarok itt írni, de úgy gondolom a származásom, mert roma vagyok nagy hátrány és sajnos eddig nem igazán érdekeltem a srácokat, sokan kerekperec kimondták, hogy semmi gond nincs velem, de mivel roma lány vagyok nem akar tőlem semmit...mert nem merne felvállalni stb.

Próbálok nyitni, barátságosabb lenni, de néha nagyon nehéz és félek az eulatasítástól is.

19\L

2016. nov. 15. 21:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%

nekem van egy ismerősöm akit mindenki cigánynak néznek álítása szerint olasz. Soha nem volt baja a párkereséssel. Voltam Olaszországban, Spanyolországban és elég sok olyan emberrel találkoztam akire azt mondtam volna, ha nem itt lakna akkor cigánynak mondanám.

Szerintem túlságosan ráálltál erre a témára. Legyél büszke arra, hogy magyar vagy és arra is hogy cigány mindkettőben van előny és hátrány.

Öltözködéssel, sportol, sminkel jól lehet kompenzálni. A legtöbb cigány lánynak több szép homokora alkata van feltéve ! ha nem hiznak el.

Ott van pl Radics Gigi sztem nem csak cigány pasik vannak érte oda, Elsőre nem az jut eszembe, hogy cigány hanem hogy milyen belevalló milyen szépen énekel és hogy jól összehozta a karrierjét,

Tudom nehéz lehet, de változatnod kellene a hozzáállásodon

A cigányság nem átok, találd meg benne a szépet.

Sztem a randit ne azzal kezd, hogy cigány vagyok, mt szólsz hozzá.

Próbálj meg külföldikkel ismerkedni őket nem hiszem hogy zavarna de lehet az se tudják mi az

2016. nov. 16. 13:41
 22/26 anonim ***** válasza:

nem kötelező romát találni, ez ilyen sajnáltatós project itt..

Van egy barátom, nos, ő is az. Nem kedvelem a romákat, de megismertem, és normális ember, 20 éves a barátság.

Nos, pocakos is, tehát a gyakorin itt kizáró ok lenne, és hát talál barátnőt probléma nélkül méghozzá elég csinosakat..

így nem hiszem hogy egy roma lánynak gond lenne, persze ne borsodban akarjon nem roma párt magának mert ott azért van előítélet rendesen, de ha egy tiszta, értelmes normális lány akiben van pár vonó azért nem mindenkinek kizáró ok.

2016. nov. 16. 13:47
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a Válaszokat.
2016. nov. 16. 13:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Csatlakozom ahhoz aki azt írja, várj még ezzel. Menj egyetemre/főiskolára, tudd le az első 1-2 évet, és ott keress párt, az azonos érdeklődésűek között.

A középiskolás korosztály nem a legjobb ilyen szempontból, mert nagyon számít nekik a külsőség, meg a mások véleménye. Nem késtél el sehonnan! Biztos, hogy találsz párt, ha kedves és nyitott vagy.

Sőt, az a lehetőséged is megvan, hogy nyelvet tanulsz, és külföldön próbálsz szerencsét. Ahogy írták is, spanyol vagy olasz társaságban fel sem tűnne a bőrszined.

2016. nov. 16. 14:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Próbálkozz roma pasiknál!
2016. nov. 16. 16:09
 26/26 anonim válasza:
Érdekes... Én pont ilyesmi cipőben jàrok csak ,hogy én fél roma vagyok de a lànynak akit szeretek a szülei még csak megismerni sem akarnak... Nem fogom elmondani ,hogy jó módú csalàdban élek... De el vagyok tiltva a lánytól még is jàrunk :) Mert nem a szülők véleménye szàmìt :) 17 éves vagyok most végeztem a kömüves szakmàmmal és msot jön a festő utàna érettségi :) tehàt az anyagiak már most sem problémàk ha kell a lànyért bàrmit megteszek és ezt ő is érzi és nem érdekli a szàrmazàsom :)
2016. nov. 28. 04:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!