Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nem esne rosszul neked?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem esne rosszul neked?

Figyelt kérdés

Van egy nő. Idősebb nálam 10 évvel. Tavaly ismerkedtünk meg. Családos. A lényeg, hogy már akkor különös kapcsolódást éreztünk egymás iránt, de csak most tudtunk nem rég találkozni újra azóta. Együtt töltöttünk egy hétvégét, le is feküdtünk egymással többször.

Tavaly nyár óta, amikor először taliztunk a megismerkedésünkkor, nem nagyon beszéltünk tavaly őszig, akkor kezdtünk el chatelni és azóta minden nap írunk.

Néhány hete ezelőtt még nekem volt szükségem arra néha, hogy esténként a jól megszokott magányomban lehessek, én időt tartva magamnak. Akkor kértem is, hogy ma nem biztos, hogy leszek este, mert magam szeretnék lenni. Elfogadta.

Most, hogy már lefeküdtünk egymással, elkezdtem érezni iránta, sokkal jobban igénylem a beszélgetéseket minden este. Mondtam is neki, érzékelte is, illetve azt is mondtam, hogy nekem fura, hogy érdeklődik irántam valaki, hosszú idő óta nem volt ebben részem. Igazából örül neki, hogy most lelkesebb vagyok, említette. S, hogy az együtt töltött hétvége után szintet léptünk. Írta. Sokat gondol a szeretkezésekre, rám.

Mégis nekem fura, hogy magától alig ír rám. Jól esne, ha reggel, munka előtt egy sort dobna, hogy jó reggelt, rád gondolok, hiányzol, legyen szép napod. Csak ennyi. Pedig látom, hogy napközben többször fent van messengeren, mondjuk a munkája is kívánja ezt, akár hosszabb ideig is, mégsem ír rám. Miközben este, ha beszélünk, kiemeli, hogy csodás velem minden.

Rossz a házassága, mikor kérdeztem, hogy miért nem meri úgymond kifejezni az érzéseit, az mondta, hogy számára nehéz beszélni az érzéseiről, mert a férje által állandóan földbe volt dongolve. Szoknia kell, hogy engem érdekelnek az érzései, gondolatai. Hogy velem mindent meg tud beszélni. Ez nem könnyű neki.

Szerintetek ez tényleg így lehet, vagy valamiért megunt engem, van más a képben neki, csak nem meri mondani?

Nem tudom, ha én lefekszem valakivel, azt erzesbol teszem, ahogy ő is. Ezt tisztaztuk. Azt is írta, hogy ő előbb kattant rám, mint én rá. Mégis nekem fura az, hogy egész nap nem is ír magától, az esetek 95%-ban én írok neki, akkor ír, s inkább csak este írunk max 2-3 órát lefekvés előtt. Vannak gyerekei, de csak 2 él vele, a srác már 18. A kislánya 9. Megértem, ha vele is kell lennie, meg otthoni dolgai is vannak. A férje külföldön dolgozik, alig van itthin, ha igen, trágár vele.

Elkezdtem volna érezni komolyabban iránta? Vagy mi lehet velem?

2022. febr. 23. 14:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Családos nővel kezdtél és arra vágysz, hogy többet foglalkozzon veled.

Én nem lottózok, de minden héten várom, hogy nyerjek. Kb. ugyanannyi az esélyünk...

2022. febr. 23. 14:19
 2/16 anonim ***** válasza:
Ne ilyenekre terjeszd már ki a szerelmed érzéseidet hanem kompetens nőkre jesszus.
2022. febr. 23. 14:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazatok van, de mit tegyek, az érzéseknek nem lehet parancsolni, ráadásul a lakóhelyemen semmiféle esélyt nem látok szerelemre.
2022. febr. 23. 14:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "boldogtalan a házasságom, nem vagyok boldog" duma rohadt unalmas. Elhiszem, hogy nem boldog, de akkor lépjen ki belőle. Ja, hogy akkor a házasságával járó pozitív dolgok is elvesznének, mint pl. a pénz?

Nézd, nekem ez mindig olyan visszás, mikor valaki szeretőt tart és nyávog, hogy szar a házassága.

Természetes emberi tulajdonság, hogy a boldogságra vágyunk, de azért tenni is kell. Az úgy nem megy, hogy b*szni is akarok, meg szűz is akarok maradni közben.

Tudtad, hogy mire vállalkozol, családos, valószínűleg nem akar kilépni a házasságából, különben már megtette volna. Vannak gyerekei is, mellettük dolgozik, ebből fakadóan nyilvánvaló, hogy nincs sok ideje. Mit vársz? Ebben a helyzetben szerető lehetsz, aki folyton vár a másikra.

2022. febr. 23. 14:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazad van. Egyet is értek. A kislánya miatt nem akarja felrúgni a kapcsolatot. El tudná tartani magát, az apja is jómódú. Simán külön tudna menni. De hitel van még a házon is. Anyagi érdekkozosseg ez már. Évek óta nem dugta meg a férje. Nekem is fura ez, hogy akkor miért nem lép le. A lánya egyetemista, a fia jövőre megy oda, max a kislány miatt neccesebb, mert vinnie kéne magával, de akkor a két gyerek közt is megszakad a napi kapcsolódás.
2022. febr. 23. 14:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Meg így, hogy 1 hónapot dolgozik külföldön a férje, addig nyugi van, utána 2 hetet van csak itthon. Szerintem ezért viseli jól ezt a szart így.
2022. febr. 23. 14:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Tehát akkor így kényelmes mindenkinek ... mármint ha igaz, amiket neked elmond, mert láttunk / hallottunk már számtalan olyan történetet, hogy a szeretőnek egészen más sztori lett beadagolva, mint a valóság 😐
2022. febr. 23. 14:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez alatt mit értesz? Ismerem nagyjából a férjét. Eléggé gyökér.
2022. febr. 23. 14:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Te is jól bevetted a szokásos dumát. Nem a gyerek miatt nem akar belőle kilépni, hanem mert lusta, kényelmes és gyáva, valamint mazochista. De az sincs kizárva, hogy csak sajnáltatás miatt dumál a férjéről ilyeneket neked. Vannak mártír szerepbe bújt emberek bőven. Dugd, de többet ne képzelj bele.

Lehet a férj nem is tudja, hogy szar a házasság az asszony szerint.A pasik is így csinálják, ha meg akarnak dugni egy másik nőt.

N

2022. febr. 23. 14:45
 10/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, igazad van. Dehogy dugom többet. Nem leszek pótlék senkinek sem. Sem lelki szemetes. Sok nő ravasz, sunyi. Lehet nem szól a férjének, hogy rossz neki, inkább félreqr. Tudtam a körülményeket, mégis belementem a viszonyba. De az nem jelenti, hogy benne is maradok.

Anyagilag jól élnek, ez tény. De csak amiatt, mert a férj külföldön tolja. Ki tudja, az is kit dugott már meg odakint. Engem nem is érdekel. Csak akkor engem ne etessen olyasmivel, hogy rám van kattanva, meg minden csodás neki, ami én vagyok.

2022. febr. 23. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!