Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzottan féltékeny vagyok, vagy ez nektek is rosszul esne?
Kolléganőm, és a párom sem vette észre, hogy a helyiségbe léptem, és azt láttam, hogy barátom nagyon közel áll a nőhöz, és mosolyognak mindketten. Aztán a nő elég bizalmas közvetlenséggel leporolgatta barátom ingét egy részén. Biztos piszkos volt, nem tudom... Túlzottan aggódom? Amikor odamentem akkor sem zavartatta magát a nő, csak barátom lépett tőle egy kicsit távolabb.
Minek fogdossa? Jogos hogy ez zavar?

Nem a tulajdonod. 1-es. A cigány soron biztos menő lennél ezzel a megoldással, csak az a baj, hogy erőszakkal nem megoldást hozol, hanem ellenállást. Vagy bajt a nyakadra.
Mindenkit meg kell hagyni a saját életében, úgy is azzal bizonyít a leghitelesebben. Majd eldöntöd hogy kell-e ez neked vagy sem.

Igen, jogos!
Koptasd le a nőt a pasidról.
A padidnak meg beszélj a fejével, ha te kellesz neki akkor ne más nőkkel flörtöljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!