Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlzottan féltékeny?
A párom(nő) új munkahelyen dolgozik. Igazából dolgozik ott egy tőle kb. 6-7 évvel idősebb férfi. Elkezdtem féltékenykedni, hogy mi van ha kikezd vele ez a férfi, vagy akar valamit aztán apránként megkörnyékezi a párom. Nem tudom semmiről, hogy milyen a pasi vagy lett volna valami.
Mondtam a páromnak, hogy ez van bennem, azt mondta nem történt semmilyen jellegű közeledés, viszont a párom azt mondta, hogy ez nem jó amit csinálok, mert ez a munkahelye meg ha kérdezne is bármit a pasi miért lenne baj, azért mert kérdez valamit attól ő nem akar semmit, meg hogy igazából nekem büszkének kellene lennem arra, hogy még csak nem is próbálkozik nála mert látja, hogy nem olyan. Viszont volt évvégén a főnökénél valami évzáró iszogatás amin mindenki ott volt...
Lehet így érthetetlen, de nem tudom, hogy én vagyok naív vagy tényleg csak elragadott a féltékenység?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!