Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzottan féltékeny lennék?
Utálom a közösségi oldalakat, meg nem is vagyok nagy függője, de ez a facebook igazán sok keserűt visz a kapcsolatomba.
Ugyanis a párom aki hölgy nem akarja sőt eléggé ellenzi hogy kint legyen az hogy kapcsolatban vele blalbla ami engem nem is érdekel, és nem is zavar.
Viszont az eléggé zavar hogy srácokat "lájkolgat" összevissza, akik szint úgy "lájkolják" őt is.
Továbbá a másik dolog ami zavar még.. hogy 1 közös képet sem akar feltenni amin velem van, pedig már 4 honapja együtt vagyunk és nem hiszem h ebbe bármi olyan lenne ami, így aztán ez folyamatosan ilyen problémát szül, mert én nézegetem az uj képein amiket kirak h kik lajkolgatják, meg is jegyzem :) és hát ebből van a gond...
ha ezen felül más gond nincs
akkor hagyd az egészet a francba ,vedd úgy hogy ez a dilije és kész
Nekem a pasim (EGYÜTT ÉLTÜNK) és unfriendelt. Aztán volt egy őrült, aki küldött nekem pucér képet, én pedig direkt beszámoltam róla, hogy ne legyen félreértés. Akkor sem akarta a "kapcsolatban dolgot beállítani "Senkinek semmi kö9ze a mi intim magánéletünkhöz" csak azt várta el, hogy kiírjam az üzenőfalamra, hogy nem kérek ajánlatot.
Kiderült, hogy neki még durvább üzik jöttek, sms-ben is. Elegem lett. Én őszinte voltam, nem pasiztam, és a próbálkozókról is beszámoltam., ő meg unfriendelt, hogy a frissen megismert csajok ne lássanak engem.Sok más mellett ezért költöztem el.
23/N
bob: ha valaki ennyire Facebook életet él, és nem akar egyáltalán ilyeneket kitenni, akkor annak oka van!
Nem biztos, hogy titkos utakon jár... de nyitva akarja hagyni a kaput!
Azzal nincs baj, hogy másokat lájkolgat, én is szoktam... ebbe ne láss bele olyat, ami nincs!
Sőt, a tulajdon férjem már több hónapja beregisztrált, amikor eszembe jutott, hogy fel kellene venni ismerősnek... és csak később állítottam be, hogy kapcsolatban...
És közös képünk sincs fenn... mondjuk rólam is csak egy profilkép, meg kettő, ami egy buliban készült, és ennyi...
De mi nem élünk nagy Facebook életet, így annyira nagyon nincs jelentősége...
De ha beregisztrál, és megkért volna rá, nem tiltakoztam volna...
Ha lenne olyan közös kép, ami elbírja az önkritikámat, fel is raknám... ha pedig ő akarna kitenni egyet, nem tiltakoznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!